I MAI SKAL JEG

Blog

♥ Fokusere på å gjøre det bra på eksamen og jobbe med portoføljen min. Den 15.juni skal portoføljen leveres inn på skolen, så frem til da blir det mye hard jobbing på meg! Resten av i kveld skal jeg få hjelp av min kjære mor med arbeid, og jeg satser på at jeg får unnagjort mye!

♥ Krampe litt.. Haha, no shame no game! Kjæresten min er jo russ i år og vi feirer noe av det sammen, så litt kramperuss må jeg jo være! Jeg har det skikkelig gøy ute med han og våre felles venner, og å feire litt av russetiden igjen er jo ikke annet enn gøy! Jeg var jo russ selv i 2015, så å høre på de gamle russesangene og dra ut- da snakker vi skikkelig throwback, hehe!

♥ Trene riktig og masse. Jeg har satt et mål om å trene hver dag i hele mai, og det skal jeg faktisk klare! Det skal ikke være hard trening hver dag selvfølgelig, men en løpetur her og noen knebøy der, samt PT timer; det skal jeg få til!

♥ Dra på en liten roadtrip til svenskegrensen. Jeg sikler etter godis for tiden, og kjenner at det er på tide å ta turen til Sverige! Selv om jeg har et mål om å trene litt hver dag, betyr ikke det at jeg skal kutte ut all godis også. For meg er det viktig at jeg kan kose meg med noe godt i helgene, selv om jeg trener! God mat er viktig, so is candy ;)

♥ Filme og redigere ferdig youtube videoer til dere! Nå har jeg snakket mye om disse videoene som enda ikke har kommet, og det vil jeg bruke denne anledningen til å beklage for. Jeg er en tidsoptimist og tror alltid at jeg rekker ting, så planleggingen fra min side har ikke vært den beste. Det er så mye som har foregått på skolen, jobb, i mitt personelige liv og ikke for å snakke om helsen min som har vært veldig opp og ned. MEN, jeg lover dere at i løpet av Mai skal jeg ha postet flere nye youtube videoer!

♥ Feire 17.mai med familie, kjæresten og venner. Jeg ELSKER 17.mai, det må være favorittdagen min! Å starte dagen med champagnefrokost med mine nærmeste kan virkelig ikke slå feil, hehe! Jeg har alltid vært veldig glad i nasjonaldagen vår, jeg synes dagen er så fin og ikke minst skikkelig koselig. Møte mange kjente fjes, se stolte mennesker gå i byen, spise alt for mye is og pølser (<3)! Jeg er sikker på at 17.mai vil bli en SUPERdag :-D

♥ Legge de siste planene for sommeren. Sommerferien er rett rundt hjørnet og etter et hardt år med skole OG jobb, ser jeg virkelig frem til 2 mnd med fri! Jeg har allerede planlagt Paris med min besteveninne Iselin, så må jeg besøke Mariem i London, Mor i Lofoten og reise med min kjære familie! Kanskje blir det en kjærestetur og, det hadde ikke slått feil!

♥ Tømme litt i klesskapet! Yep, det skjer snart :-D Jeg har så alt for mye klær som jeg ikke bruker lenger og det er alt for dumt å la dem ligge hjemme, når en annen kan ha bedre bruk for det! Jeg kommer til å selge og gi ut klær gratis til de som trenger det, og jeg kjenner det blir deilig å få orden i mitt walk in closeth!

Hva er dine planer for MAI?

Liker

Kommentarer