I Like It Dark -Hair by @marthesonsteby

Hair & Beauty

Heii fine ♥ Da jeg kom hjem fra Kreta var håret mitt mildt sagt katastrofe.. DEN etterveksten, fargen hadde glidd litt ut og tuppene trengte virkelig en forfriskning. Heldigvis har jeg en fantastisk frisør, Marthe, som alltid stiller opp og redder meg i alle hår-kriser! Jeg fikk komme til henne dagen etter jeg kom hjem, noe som var fantastisk - for da var håret klart til bursdagen min! Jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden at jeg ikke har fått vist dere resultatet, før nå. Enjoy!

HAHA! Dere skjønner hva jeg mener med hår-krise nå?

Marthe er som flere av dere vet min faste frisør, og det for en god grunn. Hun er HELT fantastisk og en flinkere frisør skal dere lete lenge etter! Det er en drøm å være med henne, uten tull :-) Jeg går alltid ut av salongen med et stort smil og føler meg så fresh, noe som selvfølgelig er veldig viktig! Det er utrolig koselig å ha en frisør som man kan skravle i vei med og ha det hyggelig med - samtidig som at hun gjør håret ditt amaazing og oppfyller alle dine ønsker!

Marthe freshet opp hårfargen min, fjernet etterveksten og stusset tuppene mine. Jeg er så fornøyd! Jeg elsker det mørke håret og det er så deilig å ha helt friskt og fresht hår! Det er takke være kjære Marthe, som har gitt meg så gode råd til hvordan jeg kan ta vare på håret mitt, på best mulig måte. Heldig som jeg var fikk jeg også en kur i mens jeg lå ved vasken, og hodemassasjen hun gir? WOW. Det må bare oppleves!!

Slik ble resultatet:
- My favorite hairproducts -

Mine nyeste favoritter, hårprodukter fra HEMPZ! Disse tipset Marthe meg om og kan kjøpes i salongen deres, Hendrix Hair Sentrum. De er nå på kampanje tilbud, så har du lyst til å prøve noen nye produkter for håret ditt, vil jeg virkelig anbefale deg turen dit!

Hva synes dere?

Liker

Kommentarer

Nora
,
Helt nydelig! Jeg lurer på om du var skole flink? Fikk du gode karakterer?