I April skal jeg

Blog

.. Trene masse og bygge opp muskler. Allerede nå er jeg godt i gang med treningen og har regelmessige PT timer for å trene riktig. Det er spesielt viktig nå som jeg har fått litt problemer med ryggen igjen, så PT er gull verdt for meg nå! Jeg føler at jeg har fått mye mer energi til overs nå som jeg er aktiv på treningen, og jeg har også blitt sterkere i armene, noe jeg er veldig glad for - hehe!

.. Selge klær! Yup you heard me! Jeg og Marthe planleggere et pop up salg i nærmeste framtid, der dere kan komme til salongen og kjøpe klær for en VELDIG billig penge! Jeg har holdt klessalg to ganger før og det har vært veldig vellykket og ikke minst superhyggelig å møte alle dere :-D Jeg kommer også til å legge ut litt klær til salgs på appen Tise, slik at de som ikke har muligheten til å komme på pop up salget, kan handle der. Forteller mer om det senere!

.. Omublere rommet! Dette er noe jeg har tenkt på en god stund, at jeg ønsker en forandring her inne. Jeg tilbringer mye tid på rommet mitt (nå høres jeg ut som den minst sosiale i familien, I'm not), men rommet mitt er veldig stort og det er her jeg har alt av tingene mine og trives å være. Jeg har lyst til at når jeg går inn på rommet mitt etter en lang dag så skal det være inspirerende og fint, og jeg vet akuratt hvordan jeg skal få det slik! Litt flytting av møbler, vasking & en god del rydding, samt litt nye puter og blomster hadde ikke skadet! De som har lest bloggen min vet nok allerede hvor mye jeg elsker roser, hehe. Jeg kjenner nå at jeg gleder meg allerede til å sette i gang og kan nesten ikke vente!

Ellers så skal jeg forsette å være sosial, bli flinkere til å gripe dagene og nyte den fine våren og selvføølgelig påske med mine kjære ♥ April er en kjempe fin mnd!

Hva er dine planer?

Liker

Kommentarer