Hvordan gjøre forholdet lettere

Blog, Thoughts & Opinions

Hei dere! De siste dagene har jeg vært koblet fra en del sosiale medier og bare vært med venner og familie. Det har ikke vært noe spesielt å skrive om og da har jeg heller ikke oppdatert dere. Jeg blogger fordi jeg synes det er gøyog jeg synes det er bedre å vente litt med å poste et innlegg - i stede for å poste noe halvhjerta! :-)

Jeg har fått en del spørsmål om forholdet mitt og generelt om hva man kan gjøre bedre, om jeg har noen gode råd på lager o.l. Når man er ung er ofte forhold turbulent og uforutsigbare, kjærligheten er så sterk og følelsene kan lett ta over for fornuften våres. Det sies at de eneste gangene hjernen ikke fungerer, er når vi er forelsket. Hmm, er vell kanskje en liten sannhet i det? I hvert fall, jeg tenkte å dele med dere mine beste tips - så håper jeg at til de som har lagt igjen kommentarer og sendt mail, at dere setter pris på innlegget ♥
Komprimisser. Det finnes mange viktige ting i et forhold, som holder det oppe og får det til å fungere. Er det en ting jeg har erfart selv, er det komprimisser. Det er sjeldent at kjæresten mener akuratt det samme som deg, på alle områder. Vi mennesker er ulike, vi har forskjellige syn, tanker og meninger. Det er nettopp derfor det er så viktig å gjøre komprimisser for den andre. Respekter hverandre sitt syn, kom med forslag som passer dere begge og ta hensyn til den du er sammen med!

Kommunikasjon. Hva de fleste glemmer i et forhold er å kommunisere med hverandre. Det er viktig å føle at man kan snakke med partneren sin om alt mulig og jeg har alltid ment at hvis du har noe på hjertet, si det! To pesoner i et forhold må kommunisere ofte og det er når man kommuniserer at tilliten også bygges opp. En annen viktig del med å kommunisere, er at man lytter til hva den andre personen har og si.

Trygghet og likestilling. Å føle seg trygg i forholdet, ivaretatt og likestilt er tre viktige kvaliteter for at et forhold skal holde seg stabilt og vare. Jeg har en veldig sterk mening på likestilling og jeg synes ikke at en i forholdet skal ha mer makt enn den andre, gutt eller jente. Når man er i et forhold, kan man si at man er i et slags ''samarbeid''. Man er to personer sammen, og hvis man føler at den ene har mer rett til å si noe eller mer rett til å gjøre noe - da vil det sagte men sikkert være ødeleggene for begge to.

Opplev noe gøy og skap fellesskap. Jo mer dere føler dere har sammen, jo sterkere forhold har dere. Jo flere opplevelser dere deler, jo bedre. Det kan være eksotiske reiser eller små rutiner i hverdagen. Det trenger ikke å være det største, men å ta med kjæresten på noe gøy er aldri en dum ting!

Dette er mine 4 absolutt favoritt råd, og om dette er noe dere vil ha mer av, kan jeg gjerne sette opp flere innlegg! Tenker det er greit å starte med de viktigste rådene først og etterhvert fylle det ut, hvis det er interessant :-) I dag er det fredag, og jeg håper alle får en strålende kveld! Så er jeg tilbake med vanlige oppdateringer i morgen. STOR KLEM!

Liker

Kommentarer