Hva er nøkkelen til et lykkelig liv?

Blog, Thoughts & Opinions

Bloggen er en stor del av hverdagen min, men det er mye som ikke deles her og mye i min hverdag som har vært gjemt under overflaten. Jeg sitter i skrivende stund i vinduskarmen inne på rommet mitt, noe jeg liker å gjøre når jeg vil være for meg selv og tenke. Tankene går på høyt gir og synes aldri å stoppe. Jeg ser tilbake og tenker på de siste årene som har gått, og jeg ser fremover samtidig som jeg kjenner at jeg frykter fremtiden.

De som har fulgt bloggen min hele veien vet at jeg har hatt mine tøffe perioder, depresjoner som har kommet og gått, tvangstanker og lysten til å gi opp. De siste månedene har jeg hatt flere angstanfall og siste anfall var nå på onsdag. Jeg løp så fort jeg kunne ut av huset og inn til skogen, hvor ingen kunne høre at jeg skrek, og hvor jeg visste at jeg var helt alene. Nesten hele denne natten tilbrakte jeg ute alene for meg selv, uten at noen visste om det. Det var så skummelt, kroppen min vred seg i alle retninger og jeg følte at jeg ikke kunne puste . .

Det er rart hvor mye et smil kan skjule. Jeg har vært så redd for å være redd og fryktet fremtiden så mye at jeg føler jeg ikke eksisterer lenger. Jeg klarer ikke å sette pris på de tingene som er NÅ og jeg tar hver dag for gitt. Mange av dagene er en kamp for meg, og noen dager er verre enn andre. Og de som er rundt meg? De aner nok ingenting og tror jeg tar hver dag som den kommer og at alt går fint. Men, det er jo ikke helt sant!

Jeg må sette meg ned og ta vare på meg selv. Det er lettere sagt enn gjort, men det er noe jeg må tvinge meg til å gjøre. Til slutt når man bunnen, og det er her jeg har vært til nå. Jeg kan ikke forsette å rømme fra meg selv, eller lukke øynene for alt det fine i verden. Jeg kan ikke forsette å godta at jeg ikke er glad og jeg kan ikke godta å være deppa og sinna hele tiden. Jeg trenger å pleie meg selv, gjøre de tingene som gjør meg glad og aldri glemme meg selv igjen. Det er ikke mulig å sette ord på hvordan det er å være deprimert, men det jeg kan si er at det ikke føles godt, det er på en måte litt "ut av deg selv opplevelse" - og du forstår ikke helt hvorfor du er lei deg. Å legge merke til negative tanker krever litt trening, og det å tenke positivt er også en treningssak, men jo mer positivt man tenker jo enklere blir det. Jeg må tilgi det som har skjedd med meg, og slutte å plage meg selv med ting som ligger i fortiden. Hva som helst kan skje fremover, og det er bedre å håpe på noe bra, enn å frykte noe dårlig, right?

Vi har alle et valg når vi står opp om morgenen: Du kan velge å la alt være ræva og dritt, og hangle deg gjennom dagen, eller du kan si til deg selv at "ok dette er kanskje ikke helt perfekt, men jeg skal gjøre det beste ut av dagen min"!

Jeg tror at nøkkelen til et lykkelig liv er at man først og fremst har det bra med seg selv, og aksepterer den man er - på godt og vondt!

Håper virkelig at DU har det bra, og hvis du ønsker flere innlegg som dette kan du gjerne like det! ♥

Liker

Kommentarer

camden services,
This was actually discussed a while ago and I was for it initially. Over time though it became apparent that the total community was getting involved with this project. Archiving this would be best for everyone.
www.centerffs.org/
How to put up a pop up stand,
I am typically to blogging and i really appreciate your content material regularly. The content material has really peaks my interest. My goal is to bookmark your internet blog and keep checking for 1st time info.
www.youtube.com/watch?v=t4LYtVdUPPo
mattress covers for bed bug,
The opposite of courage is not cowardice, it is conformity. Be what you want to be.
www.bedbugmattresscover.net/
Modern Sofa,
I think this is one of the most important information for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The web site style is perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers
tuankeji.com
Dating Sites,
Well I truly liked studying it. This post offered by you is very effective for accurate planning.
www.storiesforstorylovers.com
Flooring,
Well I really liked reading it. This subject provided by you is very helpful for correct planning.
links4all.info/
scrapebox fresh list,
Only wanna admit that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.
www.seoclerks.com/user/web4you
Flights ,
I take pleasure in, lead to I found just what I used to be having a look for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye
kadavuayurvedaresort.com
Mediterranean Diet,
Good write-up, I¡¦m normal visitor of one¡¦s website, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.
www.ryanmartinbasketball.org
Pop Up Stands UK,
I’m genuinely inspired together with your writing abilities and also with the layout to your weblog. Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way keep up the outstanding high quality writing, it is uncommon to see a nice weblog like this one nowadays..
plus.google.com/b/104280244944920535823/+S