Høydepunkter 2013

Blog

Hei, og ritkig godt nytt år til dere flotte lesere ♥ Tusen takk til alle som har fulgt bloggen min dette året, jeg setter utrolig stor pris på dere ♥ Det har vært et spennende år, og her kommer et lite tilbakeblikk på mine oppturer.

Mor og datter tur til Egypt:

Jeg og mamma dro til Egypt for andre gang sammen, dette var da i Februar. Desverre var jeg syk halve ferien, noe som jeg husker var utrolig kjipt. Men uten om det var dette en kjempe herlig tur! Jeg og mamma koser oss alltid når vi er på ferie sammen, det er som å være med en litt overbeskyttende veninne, hehe. Har mange fine bilder fra denne turen som jeg kan se tilbake på, blant annet fikk jeg en knip i magen når jeg så det røde håret mitt. STORT SAVN. Les mer om turen her

Møtet med Justin Bieber:

Utrolig opplevelse!! Er utrolig rart å tenke på at jeg har møtt han, og det har enda ikke gått helt opp for meg, haha! Dere kan lese alt om møtet mitt med han her!

Marbella:

En fantastisk tur sammen med familien min. Vi leide en leilighet i Marbella i sommer, og det var virkelig fantastisk! Kan ikke huske å ha vært så brun som hva jeg ble på denne ferien, åå savn :-( Fikk brukt mye tid sammen med familien, spist mye god mat, hørt på bra musikk og tatt masse fine bilder! En annen veldig morsom ting som skjedde der nede var hoppeslottet eller laberynten som var ute på vannet. Jeg var der med en venn, og det var helt sinnsykt morsomt. Noen av dere som har sett Wipeout? Akkuratt det samme, nesten! Skikkelig morsomt og veldig vanskelig, haha!

Første ferien med kjæresten, Lofoten:

Dette var i sommerferien, vi reiste til Lofoten én dag etter at han kom hjem fra Belgia. Det hadde gått en mnd siden vi hadde sett hverandre, så det å møtes å dra på ferie sammen var perfect timing! Grunnen til at vi dro til Lofoten er fordi en stor del av slekten min er derfra. Pappa er oppvokst i Stamsund i Lofoten, og vi bodde hos bestemor. Vi var veldig heldige med været, fikk dra på stranden, en fjelltur og jeg fikk vist han en del fine steder. Det er ofte jeg tar meg selv i å savne Lofoten, det er faktisk et veldig fint sted å dra med kjæresten til! Lite folk, fin natur, koselig og fine steder å besøke. Et godt minne ♥

New York:


Når jeg ser på de bildene her, så skulle man trodd at det var fra i sommer. Men dette var faktisk fra nå i November! Vi var så heldige med været, og det var deilig å komme seg litt vekk fra kulden i Norge. New York er ikke annet enn fantastisk, og enda bedre enn hva man forestiller seg. Nå har jeg vært til sammen 3 ganger i NY, og jeg håper ikke det er lenge til jeg er tilbake!

Disse turene her er nok høydepunktene fra 2013, men det er mange ting som ikke er glemt. Feiring av bursdagen min, 1 årsdag med Ziwer, har blitt kjent med fantastiske jenter, lært UTROLIG mye nytt og ja, det har vært et bra år alt i alt. Noen ting kunne ha vært bedre, men jeg ville ikke vært foruten dette året! Hvordan var året deres?

Liker

Kommentarer