Hjemmespa

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Som nevnt tidligere skulle Bahar og jeg ha en hjemmespa hjemme hos meg, og det gikk mildt sagt strålende! Over her ser dere hvor koselig vi hadde gjort det til, skal man ha hjemmespa må det jo gjøres ordentlig - hehe. Tidligere fikk jeg tilsendt flere herlige produkter i merket Formula 10.0.6, som jeg var så heldig å få teste ut. Produktene har en forfriskende og nydelig lukt og de tester ikke på dyr! Serien er spesielt tilpasset ung og uren hud, men passer også andre hudtyper. Her kan dere se produktene vi har testet ut:

Bahar og jeg startet først med å fjerne hudsminken, ved bruk av Facial Wipes "Face Off", som dere ser på bildet rett over her. Av erfaringer tidligere har andre sminkefjernere svidd på huden, men denne var utrolig god og fjernet absolutt alt av sminke! Hadde selvfølgelig en himmelsk lukt, i likhet med alle de andre produktene ♥

Etter å ha fjernet all hudsminke, sto rengjøringsgel på tur, med tilsetning av pasjonsfrukt og grønn te. Sier seg selv at denne gelen luktet kjempegodt!
Definitivt en favoritt! Etter å ha renset huden våre tok Bahar og renset ansiktet med ''One smooth operator'', som er en skrubb for porene. Skrubben er såpefri og inneholder små ''korn'' som gjør at man får vekk all smuss og urenheter som sitter i huden. Denne skrubben skal brukes 1-3 ganger i uken og er tilpasset alle hudtyper!

I mens Bahar skrubbet huden sin, testet jeg ut ut noe strips, som skal legges over nesen for å fjerne hudormer og åpne porer - ''Down to the pore'' er navnet på stripsene, og de legger igjen en silkemyk nese. Stripsen festet seg godt, og den skulle virke i omtrent et kvarter. I og med jeg kun fikk testen denne i kveld så var det ikke så lett å se om den fjernet alle prikkene, men nesen min føtes veldig fresh og myk etterpå! Stripsene skal ikke brukes oftere enn hver 3.dag, så det er nok litt "krutt" i den - i positiv forstand :-)
Etter å ha renset huden for fullt, ventet det ansiktmaske for å gi vitaminer og fuktighet til huden. Bahar prøvde ''Get your glow on'', som er en Peel Off mask, i mens jeg prøvde ''Pores Be Pure'', som er en Mud Mask!
Tilslutt var det på med fuktighetskremen "Picture Perfect Day", som også inneholder solfaktor. Det er viktig å beskytte huden, selv om det ikke er sol ute. Det er mye stråling fra datamaskiner og andre UV stråler som vi må beskytte oss mot. Dette har vært en oppløftende kveld, jeg som var ganske sliten og småsyk tidligere i dag føler nå jeg har fått ladet batteriene, unnet meg litt velvære og pratet og ledd - jeg er utroolig fornøyd!! Å ha en spakveld med en god venninne slår alt, altså! En annen positiv ting er prisen, produktene får du for godt under 100 lappen per stykk. De rimeligste stedene jeg fant er eleven.no, blush.no og Vita

Jeg har definitivt hatt en avslappende og fin kveld, håper dere har kost dere óg! I løpet av helgen kommer det en konkurranse til dere lesere hvor dere kan vinne en spa-pakke fra Formula 10.0.6 :-) Følg med!

Har du hatt hjemmespa før?

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Formula #hjemmespa #fredag #ansiktsmaske #blogg #ssbk

Liker

Kommentarer

Room Design
Room Design,
wonderful post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector don't realize this. You must continue your writing. I am sure, you have a huge readers' base already!
xinchengde.net
about cheap loans
about cheap loans,
Appreciate you sharing, great post.Much thanks again. Cool.
chwilowo.pl/forum/najtansze-chwilowki-w-jak
IP: 82.99.3.229