Hjemme SPA som strammer opp huden

Hair & Beauty, Sofie's Tips

Har du verken tid eller råd til å ta deg en spa-dag på en lekker salong? Her er et godt tips til en herlig oppstrammende behandling du selv kan gjøre hjemme!

Om du kjenner deg trøtt og sliten, kan det være en god idé og gi seg selv og kroppen litt ekstra omsorg. En liten time for deg selv i badet kan gjøre underverker for både kropp og sjel. Jeg har vært så heldig å få tilsendt et deilig hjemme-spa sett av Nawroz Duhoki, hvor hovedfokuset er å stramme opp huden!

Step 1: Et deilig karbad eller en herlig dusj med Aloe bath Gelée

Fyll badekaret med Aloe Bath Gelée og du får herlig og velduftende skum. Ligg en stund i badet og bruk deretter hampkluten (loofah) til å scrubbe huden med. Hvis du står i dusjen tar du på Aloe Bath på hampkluten og så skrubber du med sirkluerende bevegelser - det får fart på blodsirkulasjonen.

Step 2: Påfør Body Toner

Når du er ferdig med badet eller dusjen tørker du deg som vanlig. Deretter skal du påføre kremen "Aloe Body Toner". Denne kremen har en varmende og stimulerende effekt på huden, og jo mer toner du tar på, jo mer effekt. Det kan være lurt å teste kremen på et lite område først, om man har veldig sensibel hud. Ta kremen på de områdene du ønsker, feks på lårene, overarmene og magen. Om du vil sjekke resultatene, kan du måle huden før og etter behandlingen.

Step 3: Påfør Plastic Wrap

Ta på plasten rund de områdene du har påført toner. Legg deg deretter ned for å hvile i omtrent 60 minutter. Man skal ikke drive med hard fysisk aktivitet eller sove (det siste kan jo være litt vanskelig) når en har dette på - sett i alle fall på vekkerklokka om du har det med å sovne. Klipp forsiktig opp plasten når tiden har gått.

Step 4: Påfør Aloe Body Condition Creme

Denne kremen gjør kroppen silkemyk og skal i kombinasjon med de andre produktene føre til strammere hud og redusere cellullitter.

Ønsker du å prøve ut disse produktene kan du ta kontakt med Nawroz: https://www.facebook.com/NawrozD
http://instagram.com/nawrozd
nawrozduhoki@hotmail.com

//produktene er sponset

#hjemmespa #morsdagsgave #velvære #spa #stramopp #ssbk

Liker

Kommentarer

sekiz izle,
422257 419585This web page is really a walk-through its the internet you desired with this and didnt know who need to. Glimpse here, and youll definitely discover it. 781602
www.abcporno.net/
movie2k,
811391 320285I genuinely enjoy searching via on this web website , it holds superb articles . 937752
movie2k.io/