Hendrix Hair

Blog

I går var jeg og fikset håret hos Isabelle, som har vært min faste frisør i over 1 1/2 år nå. For et par måneder siden satte jeg på nye tape extensions hos Isabelle, som er lysebrune og blonde ombré - noe som jeg elsker! Det som er så fint er at disse kan brukes flere ganger, så nå har jeg vært å heist opp extensionsene. Fargen jeg tok sist har holdt seg superbra, og siden extensionsene er ferdig farget trengte jeg ikke å gjøre noe med fargen nå. Siden sist har Isabelle byttet salong og hun har nå blitt selvstendig næringsdrivende hos Hendrix Hair på Frogner. Siden jeg har vært så utrolig fornøyd med Isabelle, så må jo jeg dra dit hun er, dermed gikk turen til salongen på Frogner, hehe!

En stor fordel med Hendrix Hair er at de har ganske bra priser, dvs er billigere enn mange andre salonger. Prisene for farge starter på 750 kroner og max pris for farge og klipp er 1950,- også inkludert toner. I tillegg er det de som er eneimportør av et av de beste kvalitetshårene, som også er det jeg har brukt hele tiden da de selger til andre salonger. Da er det også lettere å få tak i flere farger, siden ikke alt må bestilles på forhånd. Dere kan lese litt mer om tape extensionene de bruker på Hendrix Hair HER

Enten du har lyst på lengre hår, en stilig klipp eller en ny fresh farge til våren, så kan jeg virkelig anbefale Isabelle. I tillegg til å være dyktig til å sette på tape extensions så har hun spesialisert seg på farging av hår, og som dere sikkert har fått med dere, har jeg prøvd det meste. Nå har jeg mer naturlig ombre, og elsker det. Men når jeg ser på bilder fra da jeg hadde rødt/rosa hår, så synes jeg også det var skikkelig stilig, og tror favoritten må være "sun bleached dip dyen" som jeg hadde da jeg var i Egypt (øverst til høyre), hva synes dere?

Alle hårsveisene her er "made by Isabelle"

Vil du vite hva de ulike behandlingene koster kan du klikke deg inn HER for å komme til prislisten.

Om du vil bestille time hos Isabelle så kan du kontakte henne enten på telefon 22554908 eller på e-mail isabellescalderon@gmail.com - eller bestille via siden deres HER

Noen som fikk lyst til å fikse på håret?

#hår #hårfarge #tapeextensions #hendrixhair #frisør #fashoin #dipdye #ombre #inspirasjon #ssbk

Liker

Kommentarer

read the full info here,
I just want to say I am just new to blogs and certainly savored this website. Likely I’m likely to bookmark your blog . You definitely come with superb stories. Kudos for revealing your website page.
www.lamulyearss.com
kroger feedback,
Hi to every one, because I am truly keen of reading this web site's post to be updated regularly. It contains good data.
bit.ly/1M5EXDL
kroger feedback,
Very good information. Lucky me I ran across your website by chance (stumbleupon). I've bookmarked it for later!
goo.gl/qjFqrA