HELLO MONDAY

Blog

Riktig god mandag til dere, fininger!

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å pakke. Klokken 18:35 går toget mitt fra Oslo til Kristiansand, og jeg kjenner at det både blir godt og litt trist å komme tilbake dit. Det blir godt å komme tilbake i vanlige rutiner, men samtidig litt trist, da det er så mange av venninnene mine her i Oslo jeg ikke har fått møtt. Jeg kom jo hjem fra Kapp Verde for et par dager siden og skulle gjerne ha vært litt lenger i Oslo, men det får bli en annen gang! Lørdagen var i hvert fall helt fantastisk og det virket som at bursdagsbarnet Simen koste seg gløgg i hjel! Han ble også utrolig glad for gavene jeg ga til han, og det er ingenting som gjør meg mer glad enn det. ❤ Jeg la fra meg mobilen den kvelden for å ha min fulle oppmerksomhet til han og gjestene, så derfor har jeg ingen bilder å dele fra feiringen. Jeg synes det både er deilig & viktig å legge mobilen litt vekk i blant!

Ettersom jeg tok så utrolig mange bilder på ferie, så kommer jeg til å ta en liten pause fra å ta nye bilder de neste ukene. Jeg kjenner at jeg trenger å ta det litt med ro, så derfor blir det masse vacay-spam i ukene fremover. Jeg håper dere synes det er greit, og at dere gleder dere til å se litt mer av den vakre øyen!

På toget på vei til Kristiansand skal jeg rydde i bildene mine og planlegge hvilket antrekk som skal komme når. Jeg har jo godt over 3000 bilder fra den turen, så her må bildene sorteres! Det er faktisk ikke bare bare å gjøre det her, vi kan jo si at det er et lite ''luksus problem''. For en influencer er det jo helt fantastisk å ha masse bilder til overs, men samtidig er det litt slitsomt og krevende i blant.

Nå skal jeg slappe helt av de siste timene før jeg drar, så hører dere mer fra meg når jeg er på plass i Kristiansand!

Liker

Kommentarer

Elikristin
Elikristin,
God tur med toget
nouw.com/elikristin
Marie
,
Vil du lage et innlegg om anbefalinger eller bare masse fine bilder om tips til dei som skal dit? Eg reiser dit om 2uker til samme plass som dere var på!
ArielC
ArielC,
For noen nydelige bilder 😍😍 GOd tur!
nouw.com/arielc
a
,
Hei du!
Skal til London for første (!) gang i påsken og er på utkikk etter London-tips. Vet du har vært der flere ganger og lurte dermed på om du kunne skrive et innlegg med London-guide? Alt fra utesteder, typiske turistting og spisesteder.