Hei fra kristiansand

Blog

Hei, fine dere! Nå sitter jeg i stuen i vår nye leilighet i Kristiansand. Vi kom hit på søndag og både mandagen & gårsdagen har gått til festligheter. Det er jo fadder uke nå og jeg koser meg gløgg i hjel! Vi har fått omvisning på skolen, hatt leker, vært på Cezinando konsert og i går var vi på rave. Det er så mye gøy som skjer og jeg har blitt kjent med mange nye folk på kort tid! I dag er det hvile dag og det var høyst nødvendig. Jeg har nemlig tatt meg en nap tidligere i dag som varte i 4 timer.. Haha, herregud! Vi kom oss veldig fort på plass i leiligheten og jeg elsker mitt nye hjem! Jeg synes leiligheten er skikkelig koselig og jeg er veldig positivt overasket over at jeg fikk plass til alle tingene mine. Det hadde jeg ikke trodd ettersom jeg fylte opp hele pappa sin bil med ting.. Hehe. Gleder meg sånn til når ting roer seg litt og jeg får tid til å vise dere alt og skrive ordentlig til dere!

Fra gårsdagen, meg og kjæresten! Jeg synes det er så gøy at vi opplever det her sammen og det er også veldig betryggende å ha han rundt meg. 💗 For de som har spurt; Simen skal studere IT og jeg Kommunikasjon.

En av fadderne mine, Tuva! Jeg digger henne, vi kommer skikkelig godt overens og det synes jeg er så hyggelig! Hun er også cheerleader som dere kanskje skjønner ut i fra bildet, hehe. Jeg får helt sjokk over at hun klarer å bære meg slik?!

Jeg har fått filmet en liten leilighets-tour og litt av fadder uken, så det kommer en ny video til helgen på Youtube kanalen min. Gleder meg skikkelig til å vise dere hvordan mitt nye hjem ser ut, og ikke minst vise dere alt morsomt som skjer! I kveld er det som sagt hviledag, så nå skal jeg hoppe til sengs og se på litt serier. Ser for tiden på Insatiable, vet ikke heelt hva jeg synes om den serien egentlig. Den er veldig chill å ha på i bakgrunnen, men ikke en spennende serie der man må få med seg hvert sekund, om dere skjønner? Vell vell. Jeg håper dere får en veldig fin kveld videre, så blogges vi mer i morgen. Kleems ✨

Liker