harrytur til sverige

Blog

I morges måtte jeg ty til hele fem vekkerklokker, kunne jo ikke forsove meg til Sverige tur med kjæresten! Bussen skulle gå 10:15 fra Mortensrud, som ligger 45 min unna meg... Dette betydde at jeg måtte stå opp kl 8 i ferie (UKULT) og når du er vant til å sove til 14/15:00 var ikke dette bare bare. Men kom meg dit og satt meg på bussen, og jeg og Ziwer hadde en kjempe koselig tur ♥ Er lenge siden jeg har vært på svenskegrensen, pleide å dra dit mye oftere med familien da jeg var yngre. Alt er så billig der og de har et kjempestort utvalg av blant annet kjøtt og godteri! Siden vi fikk så liten tid i Svinesund, rakk vi ikke å kjøpe annet enn godteri, og litt mat. Godteri er jo det viktigste, så det måtte prioriteres!

Det er ikke så lett å oppdatere bloggen ofte nå som det nærmer seg jul, men skal prøve å bli flinkere. Koselig at dere titter innom bloggen uansett og håper dere forstår ♥

Jakke fra Sheinside // bukse fra drdenim // genser fra ginatricot // vinrøde sko (mamma sine, hehe) fra dna

Flere som har dratt på harrytur? Eventuelt andre steder?

#harrytur #svinesund #shopping #outfit

Liker

Kommentarer

Pof.Com plenty of fish,
Thanks , I have just been looking for info approximately this topic for ages and yours is the greatest I have discovered till now. However, what about the conclusion? Are you sure in regards to the source?
tinyurl.com/ollfcrh
Why people still use to read news papers when in this technological globe all is available on net?
t.co/YeB2aQnooX
I am actually glad to read this web site posts which contains tons of helpful facts, thanks for providing these statistics.
tinyurl.com/plenty-of-fish-41518
http://tinyurl.com/,
What's up Dear, are you genuinely visiting this web page on a regular basis, if so then you will absolutely get nice experience.
tinyurl.com/pbom9nj