Happy Birthday

Blog

Gratulerer så mye med 20 års dagen som vi har feiret her i Kreta, verdens beste datter, Sofie ♥ I tradisjonens tro må jo "momager" inn å skrive litt på bloggen når du fyller år. Tenk at tiden har flydd så fort, det er helt sykt. 20 år - wow!!! Nå er vi nok en gang på jentetur, og det er vel den 7'ende i rekken rene jenteturer. Først var det London x 2, så Egypt x 2 Kreta x 2 + ny Kreta, men på andre siden av øya, hehe. Disse turene med deg er noe av høydepunktene i livet, vi koser oss glugg i hjel siden vi har de samme interesser og lidenskapen for nettopp å reise.

Denne turen ble på et utrolig flott hotell, og da vi så rommet midt på natten etter endelig å ha kommet frem, så var det bare "wow". FOR et rom, det var jo sykt mye større enn forventet, og med 2 bad, hehe. Her kunne jo hele familien ha bodd, eget basseng, sittegruppe og spiseplass på terrassen. Litt bursdagsflaks må du ha hatt, for vi bestilte jo bare et "enkelt dobbeltrom" og endte opp på en suite <3

Det beste med å reise på tur med deg må vel være at det alltid skjer noe morsomt, vi har vel en tendens til å gjøre flaue ting, haha, som for eksempel å tro at nabohotellet tilhører oss, og meske oss med all-inklusive maten, gratis solsenger på stranda og subsidierte drinker.... Funka jo bra i flere dager før vi ble "kasta ut" av en ansatt som faktisk skjønte at vi ikke hørte til (kan det ha noe med at våre håndklær var grå og absolutt alle andre hadde blå). Ikke en gang hadde vi jo skjønt at vi var på feil hotell, hahaha. Jeg mente jo bastant at vi hørte til den kjeden, men måtte vel innse at slaget var tapt! Vi lusket oss avgårde og la oss på sanden, sovnet med sand i trynet og et glis om munnen ;-)

Etter bare to dager her på Chania kysten så har det jo skjedd mye morsomt. Men også noe trist. Den hvite, vakre bade-svanen vår ble stjålet i løpet av natten, og så rakk vi ikke å ta noen skikkelige bilder med den en gang. Halve hotellet har flydd og lett, for den er diger og ikke mulig å få med seg uten at noen ser den. Dyr var den også (bokstavelig talt) og vakker som bare det. Men den er nok borte for alltid!

Hvordan kunne noen stjele denne vakre Svanen? Bassenget er ikke det samme uten, R.I.P!

Alt i alt håper jeg at du hadde en veldig fin bursdag Sofie, jeg koser meg masse med deg her i Kreta og håper du har det topp - for det fortjener du! Stor bursdagsklem fra mamma ♥

Liker

Kommentarer

Ida,
Hva heter hotellet dere er på? Kjempe fint 😊 Gratulerer med dagen! 😃
idaemiliebt.blogg.no
Trine
,
dette er det søteste jeg har lest!
Trine
,
dette er det søteste jeg har lest
Karo
,
Jeg så en lik svane, på et rom med basseng nærme veien til stranden, ligna hvertfall på den dere eier, vet ikke om det var deres rom eller ikke.
Sofie Kvelland,
<3 Tusen takk
sofiekvelland.no