#Hairtalk

Hair & Beauty

// Annonse

God mandag, fine dere!

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg og er klar for en ny uke. For øyeblikket befinner jeg meg i Oslo. Jeg har vært her i omtrent en uke og skal tilbake til Kristiansand i morgen. Som de fleste vet går jeg fast til frisøren min Marthe Sønsteby som holder til i Hendrix Hair Sentrum, og på torsdag var det duket for å freshe opp håret igjen! Jeg har en del mørkere hår enn min naturlige hårfarge, så jeg får litt av en ettervekst når håret vokser, som dere kan se på bildet under her. Heldigvis ser jeg Marthe relativt ofte og det er virkelig en så deilig følelse å få farget etterveksten! Man føler seg så mye freshere 💫

Marthe farget etterveksten min mens vi skravlet og catchet up siden sist. Jeg har det så utrolig hyggelig hos henne og det er både avslappende og koselig å være i stolen hennes. Etter fargen hadde satt seg vasket vi den ut, og så var det tid for å sette på extensions! Jeg elsker de lange lokkene og trives veldig med å ha den lengden på håret mitt. Det skal sies at jeg fortsatt sparer mitt naturlige hår, og dermed er veldig forsiktig med hvilke produkter jeg bruker. Jeg kurer håret ofte og prøver å ta vare på det så godt jeg kan. Noen av mine favorittprodukter til håret finner dere litt lenger ned i innlegget!

Slik ser håret mitt ut nå og jeg klarer nesten ikke å forklare med ord hvor fornøyd jeg er! Denne gangen bestemte vi oss for å endre litt på selve frisyren, så vi klipte layers på sidene. Å ha kortere partier på siden gir en illusjon av mer volume og jeg gleder meg skikkelig til å style håret på ulike måter og vise dere! Håret har et utrolig fint naturlig fall, det ser sunt og friskt ut. Jeg smilte fra øre til øre da jeg gikk ut av salongen og jeg følte meg skikkelig fin! Det er akkurat slik man skal føle seg etter man har vært hos frisøren, og jeg kan garantere dere denne følelsen ved å gå til Marthe!


Over til noen av mine favoritter til håret!

TIGI sine produkter er helt fantastiske. De lukter utrolig godt, varer lenge og gir massevis av styrke og fuktighet til håret! Disse produktene bruker også min mamma, som i likhet med meg forguder de. Gode produkter til håret er utrolig viktig og jeg er så glad for at Marthe hjelper til med å guide meg til hvilke produkter som passer best til mitt hår!

Hvis dere ikke har prøvd kurene til Amika så har dere virkelig gått glipp av noe. Disse er virkelig helt AMAZING! Den grønne kuren har jeg brukt opp, så nå skal jeg bruke den oransje fremover. Amika sine produkter har en nydelig duft og gir så mye pleie og fuktighet til håret. Jeg pleier å kure håret mitt 2-3 ganger i uken og da påfører jeg gjerne kuren i dusjen og lar den virke i noen timer - mens jeg ser på serier eller rydder. Å ha en god kur gjør så mye med håret!

AMIKA Soulfood Nourishing Mask

Konsistensen på denne kuren er så deilig og det føles som en drøm å påføre den i håret. Dette er en intensiv kur, som passer perfekt for tørt hår. Den hjelper til med å bevare fargen, samtidig som den styrker og gir liv til håret! Gleder meg til å bruke den masse fremover på mine hjemmespa-dager 💫Etter jeg har påført kuren i lengdene pleier jeg å lage to fletter, slik at håret holder seg samlet.

Denne hårsprayen brukte Marthe i håret mitt da hun stylet det på torsdag. Det ga et så fint løft og volume til håret, så jeg er veldig spent på å bruke denne selv fremover! Jeg elsker å teste nye stylingprodukter og har allerede en god følelse på at dette kommer til å bli en stor favoritt hos meg. Lukten er også helt fantastisk og den fungerer jo nesten som en parfyme til håret!

Alle produktene jeg nå har vist dere får dere kjøpt i salongen Hendrix Hair Sentrum, og de kan alle varmt anbefales!

Marthe er mest i salongen Hendrix Hair Sentrum, men én uke i måneden er hun i salongen Hendrix Hair Gjøvik. Ønsker du å bestille time hos Marthe? Da kan du booke via denne linken. Jeg vil og anbefale dere å sjekke ut Instagram profilen til Marthe, der hun deler masse hår inspirasjon. Den heter @hairbymarthesonsteby 💗


Hva synes dere om håret?

Liker

Kommentarer

agnethejor
agnethejor,

Så nydelig håret ditt er! <3 Skjønner godt at du er fornøyd 😃

nouw.com/agnethejor