Hair on fleek - by @marthesonsteby

Hair & Beauty

God torsdag kveld, fine! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur på jobb, og før det var jeg hos Hendrix Hair Sentrum for å freshe opp håret mitt. Jeg ble møtt av herlig & fantastiske Marthe da jeg kom, som var klar til å farge etterveksten min og friske opp sveisen! Jeg kunne nok ha skrevet 100 innlegg om hvor takknemlig og glad jeg er for å ha Marthe som min faste frisør, for det er så mye fint jeg kan fortelle dere om henne Altså, det er fantastisk å føle seg så trygg på en frisør og samtidig ha det skikkelig hyggelig i stolen :-)

Til uken kommer det flere julegave-tips, der jeg blant annet tipser om herlige produkter til menn og kvinner! Marthe har hjulpet meg med å finne bra produkter, så stay tuned :-D

Salongen er så utrolig fin! Elsker bildene som henger på veggen, det gir et så varm og fint intrykk av gjengen! Har dere ikke tatt dere en tur innom salongen enda, så vil jeg virkelig anbefale det. Hendrix Hair Sentrum ligger i Rosenkrantz gate 13 :-)

Jeg trives forsatt veldig godt med mørk hår, så det forsetter jeg med. Takke være Marthe sine anbefalinger har jeg klart å holde håret mitt sunt og glansfylt, noe som er veldig DIGG, da jeg tidligere alltid har vært plaget med slitte tupper. Never again, sier jeg bare! Marthe farget over den lyse etterveksten min og freshet opp fargen i vasken, og jeg er superduper fornøyd! Jeg holder på å spare til langt hår, og for å gi en effekt at håret er lenger, satt hun på én extensions-remse på hver side foran ved ansiktet mitt!

- Slik ble det -

Hva synes dere?

Liker

Kommentarer

Siri
,
Så fint det ble - og så kult med de bildene på veggen 😃