Hair game: strong

Hair & Beauty

Hallo, hallo! På torsdag var jeg på besøk i den fine salongen til Hendrix Hair Sentrum, som ligger i Rosenkrantz gate 13. Det var på tide å heise extensionsene og friske opp fargen. Åhh, så deilig det er å føle seg fin og fresh på håret! Jeg ble møtt med en varm klem fra min snille frisør Marthe. Vi har alltid mye å snakke om og timene flyr unna når vi er sammen! En fantastisk koselig jente, som kan aaalt om hår, hehe.

@marthesonsteby

Da jeg kom til salongen hadde jeg tatt av extensionsene på forhånd, så vi satt en toner i håret mitt, for å dempe litt av den varme fargen jeg har naturlig i håret mitt. Vi brukte også salong kuren til Eslabondexx, den er ekstra gjenoppbyggende og det anbefales og komme inn og ta den en gang i mellom hver bleking med eslabondexx! Jeg og Marthe har satt også opp en plan for håret mitt, ettersom jeg ønsker å bli veldig lys til sommeren. Å lysne håret er noe som krever mye tid, og hvis man ikke har god nok tid kan håret bli veldig slitt. Jeg kommer til å dra til frisøren hver 5 uke for å lysne det litt og litt. Dette er den tiden vi tror vil passe bra til mitt hår, men det varierer fra hår til hår! Noen må kanskje vente lenger, i mens andre kan gjøre det hurtigere :-) Så, hvis du ønsker å gå mot lysere hår til sommeren, vil jeg anbefale deg å starte tidlig!

– Good to know –

Eslabondexx er et middel man tilsetter hvilken bleking som helst eller farger, for å beskytte håret, da det ikke blir mer skadd enn det var før behandlingen startet. Eslabondexx har kommet med shampoo, oljespray og hårkur til hjemmebruk, som det anbefales å bruke for best mulig resultat hjemme også! De kan dere se over her, og de selges hos Hendrix Hair :-) Jeg er veldig fornøyd med produktene og gleder meg til å teste de mer! De skal ikke brukes på extensions og derfor kommer jeg til å ha en uke pause i mellom hver gang jeg setter på hår, hvor jeg bruker disse.

Jeg føler meg utrolig fresh på håret og jeg blir alltid like fornøyd når jeg er hos Marthe. Marthe er ikke bare supersøt og morsom å være med, hun er også utrolig dyktig og kreativ! Det er ingen hårkriser hun ikke kan løse, hehe. Jeg føler meg virkelig i trygge hender og ønsker du å fikse håret ditt, kan du bestille en time hos Marthe! Du kan sende melding/ringe til 97778297, eller sende henne en mail til marthe.sonsteby@outlook.com!

Hva synes dere om håret?

Liker

Kommentarer