HAIR GAME STRONG

Hair & Beauty

ANNONSE

Hei, fine dere! Som de fleste av dere sikkert har sett har jeg blitt lang på håret igjen. Både November og Desember har flydd avgårde og jeg har hatt så mye å gjøre, at jeg ikke har fått helt tid til å fortelle om det. Så, det er det jeg skal gjøre i dag! Jeg går fast til Marthe Sønsteby på Hendrix Hair Sentrum, og det har jeg gjort en gooood stund. 2-3 år, om jeg ikke tar helt feil! Marthe er virkelig verdens skjønneste person og en jente jeg har blitt ekstremt glad i. Hun er så dyktig, lidenskapelig, kreativ og flink i det hun gjør - og jeg kan anbefale henne på det sterkeste! Hun tar deg utrolig godt i mot og får deg til å føle deg avslappet og i trygge hender, noe som er veldig viktig!

Her er noen looks hun har gjort på håret mitt tidligere ↓

Som dere kan se er det ingenting Marthe ikke klarer, og jeg elsker at hun gjør så mye forskjellig! Jeg er en person som elsker forandringer, og da er det ekstra gøy å ha med en ivrig og flink frisør med på laget - hehe! Nå som det er vinter er jeg glad i det mørke og jeg ELSKER panneluggen som Marthe ga meg. Hadde det ikke vært for at hun får meg til å føle meg så trygg, hadde jeg nok ikke turt det!

Til høyre er slik håret mitt er nå, hair game strong eller hva? Hehe! Jeg digger denne looken, jeg føler luggen gjør sveisen så edgy og classy! Jeg trives godt med kort hår, men jeg savnet det lange og det er så mye mer man kan gjøre med det. Marthe har satt på Tape Extensions i håret mitt, det går veldig fort å sette det på og jeg merker ikke at jeg har de i. Håret kjennes veldig naturlig ut og ikke minst er det veldig tykt og glansfullt! Hvis dere ønsker å se step by step bilder av prosessen, kan jeg godt prøve å få til det! Ellers så kan dere sjekke ut Instagrammen hennes for inspo og fler bilder av hva hun har gjort med håret til andre kunder! @marthesonsteby ♥

Marthe er seriøst den beste på hår, og ønsker du å friske opp hårfargen din ELLER prøve noe helt nytt? Da vil jeg virkelig anbefale dere å bestille time hos henne! Du kan sende henne en melding/ringe til 97778297, eller sende en mail til marthe.sonsteby@outlook.com! :-)

Hva synes du om det lange håret og luggen?

Liker

Kommentarer