Gratulerer til verdens beste datter!

Blog

- Skrevet av Jane - moren til Sofie

I dag, 30. september kl 13:15 er det 16 år siden du ble født, Sofie! Utrolig hvor fort tiden har gått, husker det som om det var i går, da jeg var på sykehuset og fikk deg. Du ble født på en vakker høstdag, og var selvsagt helt utrolig nydelig! I løpet av disse 16 årene har det skjedd mye, fra å være et lite nurk som var totalt avhengig av oss, har du vokst deg opp til en bestemt og selvstendig ung jente. Vel, selvstendigheten er jo litt av og på, for eksempel ganske av når det gjelder å ha struktur over skolesaker - innleveringer for eksempel. Du kommer gjerne på ting i siste liten. Hvilket minner meg om at det meste skal ventes med til i siste liten... Men det ligger nok til familen, det der å være litt sent ute!

Du har mange fine egenskaper vi setter stor pris på, en av de er din oppriktige omtanke for andre. Du er en varm person, som bryr deg om hvordan andre har det, og bekymrer deg for de som har det vondt. Du behandler alle med respekt, og tar deg av de som faller utenfor eller ikke har noen andre. Husker du kattungen som du matet da vi var i Kypros? Du fant en kjempeliten og tynn grå katt, som du forbarmet deg over. Du lagde et hjem til kattungen, gikk til kafeen like ved og fikk melk som du matet den med. Vi måtte gå innom kattungen hver morgen, ettermiddag og kveld, og vi hørte den pep da vi var i nærheten. Noen dager med kjærlighet og mat fikk den av deg, men dessverre sto ikke livet dens til å redde. Du var helt ute av deg da du fant katten død, og det måtte selvsagt bli laget en grav til den. Du blogget også om katten og begravelsen, antakelig er dette en av de få Kypriotiske kattene som har blitt blogget om av en "bloggkjendis" i Norge!

Vi er utrolig glade i deg, Sofie, og veldig stolt av det du har oppnådd hittil i livet. Alt har ikke vært like greit bestanding, flere utfordringer og tøffe tider har vi vært igjennom, men, what doesn't kill you makes you stronger, er virkelig et sant ordtak. Livet vårt har blitt beriket etter at du kom til verden, og du og broren din er det mest dyrebare vi har. Nå som det også er så mye fælt som skjer - særlig med unge jenter - så er vi ekstra redde for deg. Derfor er det godt å se at du er så ansvarsfull og alltid melder fra hvor du er. Du er en fantastisk flott jente og vi ønsker deg alt godt fremover. Vi gleder oss til hvilke nye påfunn du har i gjære - kreativ og lur som du er!

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, kjære Sofie ♥ Håper du får en super dag, vi gleder oss til å feire den med deg! Jeg har vært i kjelleren og kikket litt i noen gamle fotoalbum, og falt for fristelsen til å dele disse søte bildene av deg:

4 år - hjemmeklippet pannelugg, hvit prinsessekjole og "tatovering" på armen

Pakkeåpning på terrassen, slekta i nord har sendt over klær, noe du allerede da var veldig opptatt av!

Sporty Sofie har klatret og bygget en slags hytte ved hjelp av fotballmålet i treet i hagen.

På aketur på isen i fullt utstyr og smokken er på plass. Skulle ikke den vært sendt til julenissen???

Å helledussen, her er du bare såååå skjønn. Klesbevisst var du allerede da. Men hvorfor har du hele to is?

Mor og datter på Trysil, for over 10 år siden.

Vil du gratulere Sofie med dagen, kan du legge igjen en hilsen i kommentarfeltet under her eller sende henne en mail til sofiekvelland@hotmail.com

Liker

Kommentarer

Smart Car,
Good site! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I've subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!
www.andersonnatural.com
sohbet numaralari,
I am glad to be a visitant of this complete weblog ! , thankyou for this rare information ! .
www.bayansohbetnumaralari.net/
sohbet numaralari
IP: 82.99.3.229