Gratulerer med gårsdagen, pappa!

Blog
Happy Birthday - Daddy!

I går hadde verdens beste pappa bursdag og det måtte selvfølgelig feires! Jeg hadde hjemmeeksamen så det ble ikke så lett å få til den største feiringen, men vi lagde god mat, kake og gjorde det beste vi kunne ut av det ♥ Jeg er så ufattelig glad i pappaen min, som jeg virkelig må si at er utrolig sprek og en av de kuleste jeg kjenner. Tenk at en av dine kuleste jeg kjenner er faren min! Det gjør meg veldig heldig :-)

Jeg og pappa har vår egen interne humor, som jeg virkelig ELSKER. Vi har det så utrolig gøy når vi er sammen og det setter jeg så stor pris på! Når jeg kommer hjem fra skolen kan jeg gå rett til stua for å fortelle pappa om dagen min og høre om hva han har gjort, og jeg er så glad for den kommunikasjonen vi har! Når vi er på ferie i Lofoten har vi en fast tradisjon som går ut på at jeg og pappa tar den store kassebilen og kjører på en roadtrip. Langs veien forteller pappa meg de kjente historiene om de forskjellige stedene vi møter på, og jeg kunne ha gjort dette dagen lang. Det er så hyggelig!

Pappa er...

Sporty og sterk. Jeg har gått på utallige fjellturer med pappa, og det ender som regel med at han er på toppen i mens jeg puster og peser på veien opp.. Haha! Jeg synes virkelig det er imponerende hvor flink han er til å dra på trening, selv om han har jobbet hele dagen. Som regel når jeg kommer hjem er jeg helt klar for soffaen, hehe. Jeg ser frem til å bli med deg på fler sykkelturer neste sommer, pappa!

Fornuftig og ærlig. Jeg vet at pappa gjør det som er riktig for oss i familien og jeg har virkelig vært glad for at jeg har en far som har vært ærlig med meg hele veien. Det gjør at jeg føler en trygghet hos han og jeg vet at jeg kan komme til han når som helst for å snakke, og vite at han vil gi meg sine beste råd :-) Har en imponerende stå på-vilje! Når pappa først har innstilt seg på at han skal klare noe, da klarer han det virkelig! Jeg beundrer virkelig den stå på-viljen hans, der han setter mål og fullfører dem. Han har en kjempebra arbeidsmoral og jeg håper at det er arvelig, hehe.

Nr.1 masterchef! Åhh, pappa sin mat er noe jeg virkelig ikke klarer meg uten. Synet av å komme hjem til at pappa står på terrassen og griller.. FANTASTISK!

Gratulerer så mye igjen med dagen, min kjære pappa ♥ Tusen takk for alt du gjør for meg! Jeg håper du hadde en fantastisk bursdag :-) Klem Sofie!

Liker

Kommentarer