Gratulerer med dagen, Sofie

Blog

- Gjesteinnlegg av moren til Sofie -

I dag - presis kl 13:15 er det 17 år siden du ble født, Sofie. Og vel ett år siden sist jeg gjestebloggget, hehe. Så vi må vel holde på tradisjonen, at du får en liten hilsen i fra meg på bloggen din i år også?

En liten forandring må man si har skjedd de siste årene ♥ Men du er enda like glad i å åpne gaver, hehe.

Når jeg skriver dette er det søndag, og dagen før bursdagen din. Så da må man jo gjøre visse forberedelser. Så i kveld er det kakebaking - del I. Det vil si at det bakes 2 kaker, en marsipankake (lurer på om jeg får til den) og en Mamma's spesial glutenfrie bærterte, med lys muffinsbunn, sjokolademoussekrem og masse bær på toppen. Litt spent på hvordan den blir, for det er egentlig ikke noen oppskrift, men noe jeg tenker kan bli godt! Siden det er høstferie kan du jo sove leeenge i morgen, mens jeg må sprette opp og jobbe. Men når jeg kommer hjem skal jeg gå løs på kakebaking - del II. Det blir da en sjokoladekake, cupcaces og kanelboller. Så vet du hva du får av kaker, mens resten blir hemmelig. Men det kan nok ringe på døra et par ganger på kvelden, så du må være hjemme:-)

Det er nå bare ett år til du er myndig, og jeg merker at du har vokst mye siden i fjor. Blant annet er du mye mer tolmodig, og en reflektert og omtenksom tenåring. Det har du jo alltid vært, men vi er virkelig heldig som har en så flott datter. Det at du selv har tatt et standpunkt om at du ikke vil drikke alkohold er utrolig bra, og viser hvor modig og reflektert du er. Og det er ikke vi som har lagt noe press på deg, du har valgt dette helt selv. Det samme gjelder røyk, men her må jeg innrømme at jeg hadde gått bananas om jeg hadde ferska deg i røyking... så enda en grunn til å være en stolt mor :-)

Vi har det mye morsomt sammen, og jeg er så stolt av å være din mamma ♥

Vi er så utrolig glade i deg, Sofie og veldig stolte av deg. Din omtanke for verden varmer, og spesielt din innsats mot dyretesting. Jeg husker jeg måtte sjekke om Max Facor testet, ellers ville du ikke være modell for de. Jeg vet det har vært litt frem og tilbake om de tester, siden de har vært på den røde lista. Men slik jeg har forstått det så har de stått der fordi de ikke har villet oppgi til dyrevernsalliansen at de ikke tester. Men vi fikk skriftlig bekreftelse på at de var i mot dyretesting. Så fikk du senere tilbud om et betalt oppdrag om å skrive om et merke som var dyretestet, og du sa pent nei. Det er bra!!! Så jeg håper leserne dine setter pris på din oppriktighet, det er ikke alle som ville sagt nei til ekstra penger.

Du har vært i media flere ganger, husker du i fra en skoledag da du malte, og Nordstrands blad var på besøk? Og selvsagt en fødselsannonse!

Her er vi i Marbella i sommer, du, jeg og pappa. Broren din er fotograf, eller så snek han seg unna bildet!

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, kjære Sofie ♥ Håper du får en super dag, vi gleder oss til å feire den med deg!

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com
www.krogerfeedback.com,
I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to show that I have a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I most for sure will make sure to don?t forget this website and give it a look on a constant basis.
goo.gl/KcSyZc
Leather Furniture
Leather Furniture,
hi!,I love your writing very a lot! share we keep in touch extra about your article on AOL? I need a specialist in this space to solve my problem. Maybe that's you! Looking forward to peer you.
enteract-media.com
IP: 82.99.3.229