Gratulerer med dagen, Sofie <3

Blog

Gjesteinnlegg av din mamma

I tradisjonen tro kommer en liten gratulasjon fra meg til deg her på bloggen. Tenk at i dag så er du 18 år - den store dagen du har sett frem til i "evigheter". Dagen da du er myndig og kan bestemme selv. Vel, det har du vel egentlig gjort ganske lenge allerede, haha, men du har alltid vært en fornuftig og grei jente. Jeg regner derfor ikke med at det blir de store endringene på den fronten, og håper du fortsetter å være den gode jenta du nå er.

♥ Det vakreste smykke
jeg har hatt rundt min
hals, er dine armer ♥

Du har alltid hatt bursdag i høstferien, på barneskolen var jo det alltid en liten katastrofe, i og med du da ikke fikk hatt med kake og ble sunget for på selve dagen din. Men nå er det vel ganske digg å ha ferie, eller hva? Som seg hør og bør på en slik stor dag må vi jo feire den, og i dag skal du vel sove leeenge, men når du våkner så må du gå ut på kjøkkenet for der venter det en liten overraskelse. Og det kommer flere utover dagen...

♥ Får æ holde dæ i handa,
holde fast ei lita stund.
Slippe taket i alt anna
og bare holde uten grunn ♥

18 år har gått utrolig fort, og mange ganger drømmer jeg om at du igjen har blitt et lite nurk, og kommer løpende bort til meg med stabbende ben, smokken på snei og 10 hårspenner i forskjellige farger i hodet. Du lyste alltid opp da vi kom å hentet deg i barnehagen, og var ivrig etter å fortelle om dagens begivenheter og vise oss ting du hadde lært. "Mamma, se nå" var vel den setningen som ble mest brukt på den tiden :-) Åh, det er mange slike øyeblikk jeg har "fryst" opp gjennom tidene, og vi har hatt utallige fine stunder sammen. Det har også vært tunge stunder, men disse har gjort oss sterkere og gitt oss et enda bedre samhold. Jeg kan si alt jeg har på hjertet til deg, du lytter og gir meg råd, og det samme prøver jeg å gjøre mot deg. Selv om jeg er din mamma, føler jeg vi også er skikkelig gode venner, som kan tulle og finne på mye moro sammen. Reisene til Egypt og London er noen av høydepunktene. Dette er noe jeg setter umåtelig pris på. Jeg er så stolt av deg, og føler pappa og jeg har gjort en god oppdragelse som har fått en så flott datter. Du er ikke bare vakker utenpå (mødre må få lov til å si sånt) men også innvendig. Du har alltid brydd deg om andre, tatt deg av de som ble stående utenfor, og er fremdeles like opptatt av dyrenes velferd.

Jeg tenker på deg, selv om du ikke er hos meg
Jeg elsker deg på et vis som du aldri kommer
til å forstå
Jeg slutter aldri å bry meg, uansett hvor gammel du blir
Jeg kommer til å være der for deg, når ingen andre er det
Jeg kommer til å fange en granat, ta en kule, stå foran et tog
og be Gud ta meg i stedet for deg, mitt barn
Min kjærlighet til deg vil bestå i evighetens evighet ♥♥♥

Vi er utrolig heldige som har deg i livene våre, verden trenger sånne som deg. Du må huske på å nyte livet hver eneste dag, både oppturer og nedturer må til, det er de som former deg og gjør deg til en sterkere og bedre utgave av deg selv. Det er det som må til for å kunne oppleve ekte lykke og kjærlighet. Husk, det er i motbakker det går oppover ;-)

♥ Hvis du tror solskinn bringer deg lykke, da har du ikke danset i regnet ♥


Håper denne dagen vil gi deg glede og gode minner. Du får meg til å føle meg som verdens beste mamma - og den heldigste - fordi jeg har deg.

Elsker deg over alt på denne jord, jenta mi

GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE SOFIE

Liker

Kommentarer

Educational Software,
Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent, as well as the content!
www.copper-gate.net
sohbet numaralari,
Hair transfer also known as hair transplantation in turkish name sa ekimi may be the operation exactly where the hairs are transplanted to the canals which are opened on the direction of the persons former hair by lateral slits sa ekimi towards the requested region. The follicles which are genetically healthy are located inside the area between two ears and top side of sa ekimi the nape location are taken one by 1 with the support of micromotor that is used by Med Hair team.
www.bayansohbetnumaralari.net/