God lillejulaften til alle mine lesere!

Blog

Tenk at det allerede er 23.desember, og at i morgen er det selveste julaften! Føler det var 1.desember for en uke siden, og jeg må si at denne mnd har gått utrolig fort. Men klager ikke, har gledet meg lenge til julen nå ♥ Det jeg elsker med julen er tradisjonene vi har her familien. Hver julemorgen samler familien seg i stuen med tepper og dyner, mens vi spiser julefrokost og ser på Askepott. Dette gjør vi hvert eneste år, og det er det som gjør det spesielt. Ser aldri Askepott, uten om på julemorgen!

En av de koseligste tingene med jul, tror jeg må være forberedelsene som er før selve kvelden. Baking av pepperkaker, innkjøp av gaver, planlegging av mat, invitering av gjester, pynting av juletreet og selve følelsen av å glede seg til noe koselig!

I dag er siste dagen med innkjøp av gaver, så blir enten å dra en tur til byen eller Strømmen Storsenter. Får se hva som lønner seg :-) I kveld blir det koselig middag med familien, gleder meg! Hva skal du bruke lillejulaften på?

Liker

Kommentarer

Pof Mail Inbox,
I'm really inspired together with your writing talents and also with the structure to your blog. Is this a paid theme or did you modify it your self? Either way stay up the excellent quality writing, it's rare to see a nice blog like this one today..
j.mp/1VP8YQ1
buy forskolin At Walgreens,
Hi, Neat post. There is an issue with your website in web explorer, might test this? IE still is the market leader and a good section of people will leave out your fantastic writing because of this problem.
tinyurl.com/qh2q6qz