Gjør hjemmet stilig og koselig!

Blog

Annonse // Innlegg i samarbeid med Poster Store

God fredag, fine dere! Eller, kanskje heller happy BLACK FRIDAY?


Denne dagen er kjent for da shoppere går berserk, og dette med god grunn. Det kryr av høye rabatter der ute, og det er lett å bli fristet. I år var jeg veldig klar på hvem jeg ønsket å gjøre BLACK FRIDAY samarbeid med, og en av de er Poster Store! Å dekorere og pynte leiligheten er to store lidenskaper for meg. Jeg synes det er så gøy å dekorere og samtidig synes jeg det er så viktig at leiligheten føles hjemmekoselig ut!

På Poster Store kan dere finne et hav av ulike plakater, alt fra natur og botanikk til motiverende sitater og mindfullness. Jeg har tidligere hatt lyse, duse og sommerlige plakater fra Poster Store og bestemte meg tidlig i November for at jeg ønsket en litt mer ''vintertid''-stemning. Samtidig er jeg glad i lyse bilder som gir meg en god følelse, så det ble en liten kombinasjon av det. Nå skal dere få se bildene jeg har valgt å pryde veggene mine med!

Disse tre står på en hylle på kontoret mitt, der hvor jeg sitter når jeg skal jobbe med skole eller sosiale medier. Synes kombinasjonen av disse bildene er så fine! Trykk her for å komme til plakatene med natur og botanikk. 🌱

The Matterhorn Poster 💙Dette er nok favorittbildet mitt! Synes det er så harmonisk å se på. Trykk her for å komme til det!

Disse delikate bildene pryder veggen i stuen, og jeg elsker å se på dem! Spesielt høstbildet helt til høyre, det gir meg en deilig ro i kroppen!

Plakat 1 her // Plakat 2 her // Plakat 3 her

Helt til slutt har vi disse to bildene, som står på en kommode på soverommet. Jeg synes slike illustrasjoner som på bildet til venstre er så stilig! Kombinasjonen av hvitt og blått har dere også sikkert skjønt at jeg liker utrolig godt 💙

Plakat 1 her og Plakat 2 her!


I og med at det er BLACK Friday så har jeg selvfølgelig også en super rabattkode å dele med dere! Med koden sofiekvelland45 får dere hele 45% i rabatt på plakater! Tilbudet er gyldig ut denne helgen, og gjelder ikke på selection plakater og rammer. Jeg kan varmt anbefale Poster Store, de har en superkvalitet, rask levering og utrolig godt utvalg. Bestiller kun posters fra dem, og blir alltid strålende fornøyd!

Liker

Kommentarer