Gjør et kupp: 12 lekre leppestifter for kun 300 kr

Hair & Beauty
♥ BY — > MAKEUPMEKKA.NO

Hei dere! I kveld tenkte jeg å vise dere mine favoritter til leppene, og alle produktene er fra MakeupMekka. Nå er det igjen salg og du får 12 leppestifter for kun 300,- (verdi 1188,-) Disse + mye annet lekekrt de har på SALG kan bestilles HER. Jeg har brukt leppestiftene herfra en god stund nå, og derfor viser jeg dere dem igjen! Jeg har tidligere skrevet flere innlegg om produktene deres, så det viser jo at jeg er superfornøyd :-) Leppestiftene er helt fantastiske, sitter godt og du får kjøpt dem for en veldig billig penge! Enjoy:

”Marilyn” – THE PERFECT RED

Den klassiske røde leppestiften som gir en trendy look på leppene. Røde lepper kan gjøre et helt antrekk og jeg tror at vi alle jenter trenger en, rett og slett. Haha! Er jo råå lekkert om man vil ha det lille ekstra!

THE NUDES

Backseat/ Most Wanted Nude // Forever 18

Disse fikk jeg lyst til å spise opp.. Se på fargene!! Nude har vært trendy veldig lenge nå og det for en god grunn. Jeg elsker å ha en nude farge på leppene mine og det passer jo til alle anledninger :-) Disse 3 er helt klart mine favoritter og for dere som har lurt på hvilke leppestifter jeg bruker fast – så er det disse!

The Fresh Pink

// Sett som inneholder 3 av de rosa leppestiftene //

Disse leppestiftene er utrolig friske, og passer veldig fint til det meste! Når jeg skal ut eller i en bursdag, synes jeg det er veldig fint med litt knæsje farger på leppene, så da går det i disse :-) Jeg tror aldri jeg har fått så mange spørsmål om hvilken leppestift jeg bruker som da jeg hadde på den knæsj rosa i midten – den er en stor favoritt hos mange!

The Darker Nude

Mouth Mousse // Bride To Be //Smashing

Disse 3 leppestiftene sloss veninne mine om.. Haha! Jeg elsker dem og bruker ofte disse om jeg skal ta kule bilder eller ønsker en spesiell look. Leppestiften til høyre er veldig lilla/vinrød og minner om Kylie Jenner sine lepper, hvis noen har lett etter en slik leppestift! Dette er mine absolutt leppefavoritter som jeg virkelig vil anbefale til dere :-)

 

Nå får du bestilt alle disseleppestiftene for kun 300kr! Orginalprisen er 1188kr, så da sparer man utrolig mye. Du finner kittet og mye annet på salg her ♥ Makeup Mekka har masse salg nå, så ta deg gjerne en titt og kos deg! Håper dere likte innlegget :-)

Har du prøvd disse leppestiftene før?

 

Liker