GJØR DERE KLARE FOR HALLOWEEN!

COSTUMESContains affiliate links

// Annonnse, betalt innlegg i samarbeid med Coolstuff.no

Nå befinner vi oss i Oktober og dere vet vel hva det betyr? Det er snart Halloween! Halloween er virkelig en stor favoritt hos meg, og jeg har feiret hvert eneste år så lenge jeg kan huske. Jeg synes det er utrolig stas å kle meg ut og se andre sine kostymer, og jeg planlegger gjerne kostymet mitt flere måneder i forveien.. Haha! På Halloween er det bare å slippe kreativiteten sin løs og kjøre på. Det er så mye kult man kan være og det finnes et hav av kostymer der ute.

Det å finne et nytt kostyme hvert år er ikke det enkleste, og derfor skal jeg nå tipse dere om en nettside som tilbyr alt dere trenger til Halloween. Nemlig Coolstuff.no! Jeg elsker den nettsiden og mange av kostymene mine og Halloween-tilbehøret mitt er derfra. For eksempel i fjor, da jeg og kjæresten min var pirater:

Synes dette bildet er så kult og jeg er inmari stolt over sminken jeg la på Simen, haha! På Coolstuff kan man velge om man vil bestille et komplett kostyme, eller om man for eksempel kun vil ha tilbehør og sminke. Her har kjæresten min på en piratparykk som dere finner her!

Sminkesettet vi brukte finner dere her!

Dette kostymet heter V for Vendetta og det hadde jeg på meg Halloween 2017! Jeg fikk så mange komplimenter for denne looken, og jeg synes det var et skikkelig kult kostyme selv. V for Vendetta er en frihetsforkjemper som søker hevn og kostymer finner dere her!

Nå lurer dere kanskje på hva slags kostymet jeg går for i år?

Kostymet til både meg og kjæresten er selvfølgelig fra Coolstuff.no og jeg skal nå gi dere en smakebit. Jeg vil ikke røpe det 100% da jeg vil at dere skal se det på selveste Halloween, men dere kan kanskje tenke dere til hva vi skal gå for!

Jeg var så heldig å få velge ut litt forskjellige fra Halloween utvalget deres, og jeg var så giret da jeg hentet pakken på postkontoret. Se så stor pakken er, hahah! I år går jeg virkelig all in med kostymet mitt. Her har jeg tenkt på hver eneste detalj, og jeg håper at det blir skikkelig kult!

Hele Halloween utvalget finner dere her!

Store svarte vinger - her

Disse vingene elsker jeg! Er nesten slik at jeg vil bruke de som interiør etter Halloween er over, fordi jeg synes de er så fine. De er ganske store, noe jeg føler vil passe veldig godt til kostymet mitt! De finnes også i mindre størrelse for de som ønsker det.

Ljå - her

Ååh, jeg gleder meg så mye til Halloween når jeg ser disse bildene! Jeg er så fornøyd med det tilbehøret jeg har valgt og jeg gleder meg til å øve på looken jeg skal lage. Dere får en del hint her, er det noen som vil gjette hva dere tror jeg skal være?

Linsene finner dere her!

Linser setter virkelig prikken over i-en i et kostyme, mener jeg! Linsene jeg skal ha på meg er helt hvite, og jeg tror det kommer til å bli skikkelig kult. Det finnes også mange andre type linser, helt blå, røde, sorte og grønne for å nevne noe. Dere finner hele utvalget deres for linser her!

Flytende lateks i svart og hvit - her!

Dekoransjonsstener til ansiktet - her!

Nå har dere fått sett en smakebit på mitt Halloween kostyme, og dere aner ikke hvor fornøyd jeg er. På Coolstuff fant jeg akuratt det jeg lette etter og enda mer!

Under her kan dere se kjæresten mitt sitt kostyme. Det ligner noe på det han hadde i fjor, men i år er det en helt ny vri. Tror det blir skikkelig kult, og jeg skal blant annet sminke han med noen av produktene dere så over her! Sminke og tilbehør kan gjøre så mye med et kostyme, og jeg hadde nesten lyst til å bestille alt de hadde på nettsiden.. Alt av blodeffekter, sår og spesialeffekter, det er virkelig SÅ mye kult å velge i mellom!

Link til kostymet hans finner dere her!

Så nå er det bare å glede seg til Halloween! Jeg vil virkelig anbefale dere å ta en titt innom Coolstuff.no for både inspirasjon og for å gjøre Halloween-looken komplett. De har alt fra skumle kostymer til skikkelig morsomme, så her vil jeg si at det finnes noe for en hver. Både små og store, kvinner og menn!

Har dere funnet kostyme for i år og hva tror dere at jeg skal være?

Liker

Kommentarer

MajaAlicia
MajaAlicia,
sofiekvelland
sofiekvelland,
Kepaza
Kepaza,
Så spennende! gleder meg til å se 😍

Hilsen Kepaza
- Norsk bærekraftig klesmerke
nouw.com/kepaza
sofiekvelland
sofiekvelland,