Gellakk - sensationail!

Blog, Hair & Beauty

Hei dere! Se hva jeg har kjøpt meg? Nå er det like før jeg åpner min egen neglsalong altså, hehe! Jeg har siklet etter et slikt sett til neglene i en lang stund nå og endelig har jeg ett. Å drive med negler er utrolig gøy, for det er så mye man kan utforske! Samtidig synes jeg prisen for å ta gellakk er litt for stivt, så nå skal jeg lære meg å gjøre det selv :-)

Slik så neglene mine ut før jeg startet:

Det har gått år og dager siden jeg sist gjorde noe med de, så ikke så veldig freshe må jeg si! Jeg må også legge til at dette er første gangen jeg prøver ut gellakk, så perfekt ble det jo ikke, men en stor forskjell i hvert fall. Neglsettet har jeg kjøpt på Vita og det kostet litt over 500-lappen. Man får med alt av utstyr som man trenger, men jeg kjøpte også en nude gel lakk utenom for 109 kr!

Jeg tenker å lage en step by step guide til hvordan man kan gjøre det hjemme, men da må jeg først lære meg det ordentlig. Var mye lettere enn forventet og jeg må legge til at jeg koste meg veldig der jeg satt og utforsket med de forskjellige neglakkene!

Slik ble resultatet:

Jeg vil tro neglene ser finere ut når det er litt lengde på dem, men det føles så deilig å vite at jeg ikke trenger å gjøre noe med neglene mine før om hele 2 uker! Jeg gleder meg til å få mer dreisen på dette og kanskje bli skikkelig flink? Vi får se!

Har du gjort dette hjemme før? Fortell meg gjerne!

Liker

Kommentarer

Janina
,
Åh sånn vil jeg også ha ?