Gårsdagens koseligheter med familien

Blog

Hei mine fine lesere! Denne helgen har virkelig flydd av gårde og i skrivende stund sitter jeg med ett øye åpent og ett igjen - jeg er så sliten og trøtt . . I går kveld dro jeg til Iselin og sov over der, som resulterte i at vi lå våkne til kl 06 og pratet i vei om alt og ingenting. Er veldig trøtt nå for å si det slikt! Men, jeg har likevell lyst til å fortelle dere litt om gårsdagen, ettersom flere har etterspurt hverdags innlegg og at det var en helt fantastisk lørdag :-)

Min kjære storebror flytter til Trondheim neste helg for å studere og i den anledning inviterte vi bestemor hjem til oss på middag. Pappa hadde laget nydelig mat og mamma hadde dekket bordet på en helt ny måte, nemlig med gjenstander som jeg og Joakim har laget som små!

Her hadde jeg og Joakim laminert blader og blomster, som mamma brukte til å ha lys og glass over - hvor kreativ er ikke hun? Jeg ble virkelig imponert altså! Synes det ble så utrolig stilig og definitivt noe jeg skal gjøre selv!

Velkomstdrinker må en jo ha ;-) Her har mamma tilsettet mynteblader fra vår egen hage! Det kryr av bringebær, rips og mynteblader, så nå har vi syltetøy og frosne bær i mange år - hehe. Etter å ha spist oss mette på Saltkjøtt og kålrabistappe (min favoritt) var det tid for kake og godteri. Mamma er virkelig en ekspert på ostekake og den smaker like himmelsk hver gang! Vi alle ble så trøtte av all den gode maten at det rett og slett ble en middagslur på soffaen. Haha!

Vi pratet og pratet, så på OL og koste oss sammen. Det blir trist når min storebror ikke er i huset lenger, men slik er det og derfor betydde gårsdagen så mye for meg, for da fikk vi alle vært samlet og kost oss skikkelig før han drar! Familie kommer alltid først og i mine øyne er dager som dette gull verdt. Lørdagen var bare fantastisk!

Nå skal jeg rydde opp i den bomba plassen som er mitt rom og få litt orden i sakene før den nye uken starter. I kveld blir det hjemmefarging av bryn og ansiktmaske på meg! Håper dere får en supersøndag videre. Vi blogges!

Liker

Kommentarer

Synne
,
Likte dette innlegget, helt enkle hverdagsinnlegg funker egentlig veldig bra! ??