gårsdagens festligheter

Goood søndag, dere!

Jeg håper dere har hatt en veldig fin dag hittil. Min søndag har vært veldig sløv til nå, jeg har ryddet litt, spist og nappet. Haha, det er vell slik søndager skal være? I går var en veldig bra dag, en av de beste lørdagene på lenge faktisk! Endelig har formen begynt å bli bedre igjen, så jeg holdt et lite vors hos meg med en gjeng herlige jenter. Vi spilte kortspill, hadde en danselek som tok helt av og skravlet i vei om alt og ingenting! Er lenge siden jeg har hatt et ''girls only''- vors og det er jo så hyggelig 💃

Tiril, meg og Camilla 🌸

Etter vorset dro vi videre ut til et nytt utested i byen, og der møtte jeg kjæresten og venner av han. Vi hadde det skikkelig gøy og jeg kjenner det i både føtter og stemme i dag, haha! Jeg klarer ikke å høre på musikk uten å synge med, jeg gjør det helt ubevisst og hvis jeg ikke kan teksten, så prøver jeg like vell å synge med. Har dere forresten hørt om Silent Disco før? Det går ut på at alle i klubben har på seg hodetelefoner og hører musikken der. Det er jo veldig smart i den forstand at hvis du ønsker å snakke med noen - er det bare å ta av hodetelefonene, fremfor å måtte gå ut og finne et stille sted. Jeg har lenge hatt lyst til å dra på Silent Disco, men jeg tror ikke at det hadde gått så bra for meg.. Alle som hadde tatt av hodetelefonene hadde jo hørt min forferdelig stemme. Hahah!

Smykket er fra Ebay forresten og jeg eelsker det! Jeg tenkte å lage et innlegg om mine Ebay favoritter senere, hvis dere ønsker det. Alt i alt var det en veldig morsom kveld i går og jeg er så heldig som har så mange fine mennesker rundt meg. 😚 Nå skal jeg se på litt serier og ta resten av kvelden som den kommer. Håper dere har hatt en super helg, så skrives vi mer senere!

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Skulle ønske det var flere steder med silent disco! Hadde vært gøy å prøve 😊
nouw.com/celinastamper
sofiekvelland
sofiekvelland,
Haha, jaaa! 😃
nouw.com/sofiekvelland
lailan
lailan,
Du er litt av en babe, Kvelland!
nouw.com/lailan
sofiekvelland
sofiekvelland,
Tusen takk, fineste <3
nouw.com/sofiekvelland
Ronja Melanie
,
Kan du dele tips til festivalantrekk, sminke og hår? 😃
sofiekvelland
sofiekvelland,
Bra forslag! Det kan jeg selvfølgelig gjøre 😃
nouw.com/sofiekvelland