gå for mineralmake-up

Blog

Dyrevelferd er heldigvis noe som får mer og mer oppmerksomhet, og noen enkle ting du selv kan bidra med er å ikke kjøpe hudpleie og sminke som er testet på dyr. Det koster deg ikke noe mer enn å kjøre annen sminke, og du støtter merker som satser på dyrenes velferd. Det er heldigvis nå forbudt i EU å importere produkter som inneholder nye ingredienser som er testet på dyr, men det er fremdeles lov å bruke ingredienser som tidligere har blitt dyretestet. Det som i alle fall er sikkert er at mineralsminke ikke trenger å bli dyretestet, i og med et inneholder naturlige mineraler.

Jeg har opp gjennom de siste årene kjøpt fra diverse produsenter og mens jeg rydda i skuffer og skap fant jeg ut at jeg hadde en del mineralmake-up, flere som jeg hadde glemt. Lurt å rydde litt i det man har før man setter kursen mot butikkene. Tenkte å vise dere "samlingen min" hehe og fortelle litt om de ulike produktene. Du finner de fleste produktene, eller tilsvarende på nettet - bare klikk på linkene (navn/farge) på de ulike produktene!

i.d. bare minerals

Foundation m/solfaktor 15 fairly light (blivakker) - dekker bra og smelter fint inn i huden. Er du brun kan du med fordel bruke Original Tan (Eleven) eller Medium Tan (Blivakker) - den kan også brukes som rouge.
Foundation/rouge All over Face Color Faux Tan (Nelly) eller All over Face Color - warmth (Blivakker) er litt lysere enn den med orange lokk og har mindre skimmer.
Øyenskygge/glimmer i fargene grønn Soirée/Spirited (eleven) og Nude Beach (Nelly) og Vanilla Sugar (eleven) er nydelige og med fint skimmer.
Koster til foundation HER // concealer HER og øyenskygge HER
Rens til koster Quick Change (Nelly -195) Quick Change (blivakker - 149) - super enkel å bruke, bare spray på et papir og tørk kosten med papiret!

Mineral Hygieinics:

Silk Translucent (den lyseste) brukes som highliter og Warm Kiss brukes som en blush som gir superfin glød.

Mineral Fusion:

Pudder i fargen Olive 4, dekker og gir en matt fisish
Eye Shadow Trio Fragile (blivakker) - trippel øyenskyggesett i naturfarger og kost til å påføre øyenskyggen med.

Isadora :

Mineral Compact Powder bronzer # 26 Honey Bronze (rouge/blush) og Mineral Compact Powder #22 Warm Alabaster (pudder/highlighter).
Øyenskygge #40 Frosty Nude - gir naturlig glød og inneholder skimmer.

Er dette noe dere ønsker mer av, anbefaling av ting typ produkter?

#adlinks #dyrevennlig #mineralsminke #makeup #ssbk

Liker

Kommentarer