FULL LOOK FROM NA-KD

Fashion

// Innlegg i samarbeid med NAKD.com

God kveld, fine dere! Jeg håper alt står bra til med dere, at dere tar vare på hverandre og har det fint.

Nå tenkte jeg å vise dere noen nye lekre plagg fra merket NA-KD, som jeg var så heldig å få tilsendt. NA-KD har et utrolig stort og fint utvalg, med alt fra accessories til klær og sminke. Jeg fikk muligheten til å bestille med meg litt diverse derfra, og plaggene er helt utrolig behagelige å ha på seg! Jeg kjenner at de er i en ordentlig god kvalitet, de sitter godt på kroppen og jeg har aldri vært misfornøyd med noe jeg eier derfra. Så med andre ord, denne nettsiden kan varmt anbefales! Med rabattkoden ''kvelland20'' får dere 20% i rabatt, og koden er gyldig i en uke ♡

Først ut er denne dødskule denim jakken!

Jakken er oversized i armene og kort i livet, noe jeg absolutt elsker. Denne kommer garantert til å bli mye brukt fremover nå som solen endelig har tittet frem, og jeg er så glad for at jeg har en slik jakke i klesskapet. Det passer jo til alt! Jeg har den i størrelse 32, hvis noen skulle lure. Dere finner jakken HER!

Alt jeg har på meg her er fra NA-KD, og jeg er skikkelig fornøyd med hvordan dette antrekket ble. Jeg digger at jakken matcher vesken, og jeg synes det ble skikkelig fint med den hvite toppen og den nude buksen sammen! Toppen finner dere HER, vesken HER og buksen HER.

L o v e this outfit!

Håndvesker har blitt en stor favoritt hos meg den siste tiden. Få antrekk er komplett uten, mener jeg! Jeg synes også at det er dødsgøy å style/matche antrekk ved bruk av slike vesker. Blåfargen er utrolig lekker og designet er stilrent og delikat! Dere finner vesken HER!

Og dere, hvor fin er ikke denne buksen? Jeg har lett etter en bukse som dette så lenge nå. Den er høy i livet og har et utrolig pent fall, og skal bli mye brukt fremover!

Topper med åpen rygg er også supertrendy nå, og det med god grunn. Det ser så stilig ut! Denne finnes også i flere andre farger, som svart og grå. De er høyt på ønskelisten min! Dere finner toppen HER!

Har du lyst til å se resten av mine nye plagg fra NA-KD, kan du ta en titt innom Instagrammen min @sofiekvellandno. Der har jeg en aldri så liten HAUL! Jeg håper dere får en strålende kveld videre, nå skal jeg rydde leiligheten i mens jeg ser på noen episoder av Greys Anatomy. Håper dere har det fint om dagen, til tross for omstendighetene. Sender dere masse klemmer ♡

Liker

Kommentarer

Kamilla,
Elsker antrekket!
kamillahaaland.com
sofiekvelland
sofiekvelland,
Birgithe
Birgithe,
Du er GORG, Sofie 💓
nouw.com/birgithe
sofiekvelland
sofiekvelland,
Åh, takk fine!! <3
nouw.com/sofiekvelland
emiliehelle
emiliehelle,
Woow, så fin!! <3
nouw.com/emiliehelle
sofiekvelland
sofiekvelland,