Fresh på håret til forlovelsesfest

Hair & Beauty

// Annonse

Hei og riktig god kveld, dere!


Siden sist jeg skrev her har det skjedd veldig mye. Jeg har blant annet holdt forlovelsesfest sammen med min kjære og våres nærmeste her i Oslo! Det kommer et stort bildedryss senere, men før det tenkte jeg å fortelle om håret mitt. Yes, håret mitt! Håret mitt har hatt så mange ulike farger og frisyrer opp gjennom årene, men det har trolig aldri vært så sunt og glansfullt som det er nå i dag. Det er takket være frisøren min Marthe Sønsteby, som hele veien har gitt meg mange gode råd & produkter og tatt vare på håret mitt med ulike behandlinger. 💘

Gode hårprodukter er viktig!

Dette er produktene jeg bruker til håret mitt nå, alle i merket TIGI Copyright. På bildet er det en shampoo, balsam og repair booster. Jeg tar litt produkt fra Repair Booster og blander det inn med balsamen, som gir et skikkelig mykt og deilig resultat! Alle disse produktene gir masse fuktighet til håret og lukter himmelsk. Etter én vask føles håret lett og mykt, og produktene etterlater seg en veldig frisk og søt duft. Gode produkter til håret er viktig og avgjørende for at håret skal holde seg sunt og fint, og disse produktene kan jeg virkelig anbefale. De får dere kjøpt i salongen Hendrix Hair Sentrum!

Her kan dere se to av mine styling favoritter; tørr shampoo og hårspray!

Jeg synes tørr shampoo er helt genialt og bruker det stadig vekk, både for å spare tid og ikke dusje håret alt for ofte. Denne tørr sjampoen er veldig lett å jobbe med, den legger ikke igjen ''flekker'' som enkelte andre kan gjøre, og den lukter utrolig godt! Hårsprayen bruker jeg når jeg for eksempel har krøllet håret eller ønsker ekstra volume, og den holder håret på plass hele kvelden. Disse produktene får dere også kjøpt i salongen Hendrix Hair Sentrum!

Før en forlovelsesfest er det mye som må ordnes. Det skal ryddes, vaskes og diverse skal handles inn, også ønsker man ofte å føle seg litt ekstra fin. På bildet over her kan dere se hvordan håret mitt var før Marthe hadde gjort noe med det. Som dere kan se trengte håret mitt en skikkelig stuss, fjerning av ettervekst og litt Marthe magi!

Vi tok etterveksten først og det er så fantastisk deilig å se at den forsvinner! De som får ettervekst selv vet nok hvor godt det er å bli kvitt den, da håret blir så mye finere når den er borte. I vasken la vi inn en Keratin behandling, som de tilbyr i salongen. Denne behandlingen har vi gjort noen ganger tidligere og jeg elsker den! Behandlingen reparerer indre skader og tilfører massevis av styrke til håret. Etter behandling kan man både føle og se at håret er glattere og jevnere, og det tar ikke mer enn 5 minutter! Prisen for denne behandlingen er også svært rimelig, og jeg har fler venninner som sverger til denne.

Etter!

Skjønner dere hva jeg mener med Marthe magi nå? Håret mitt kjennes silkemykt ut og jeg er skikkelig fornøyd med resultatet. Tuppene er rette og fine, håret er tykt og mykt, og nå begynner det å bli litt lengde på det også. Det er så gøy å se at håret stadig vokser, og nå som det er så sunt synes jeg det er mye lettere å style det også!

Jeg må selvfølgelig takke min vakre frisør Marthe som aldri skuffer og alltid gjør meg så fresh & fin på håret. Jeg har gått fast til henne i flere år og hver gang jeg har vært hos henne går jeg strålende fornøyd ut av salongen. Å sitte i stolen hennes og bli dullet og stelt med er helt fantastisk, og det er så godt å ha det forholdet til frisøren sin! At man skal føle seg i trygge hender og godt tatt i mot er så viktig, og det kan jeg garantere at dere vil gjøre hos Marthe. 💗

Ønsker du time?

Marthe holder til i salongen Hendrix Hair Sentrum, men én uke i måneden vil hun være i den nye salongen hennes, Hendrix Hair Gjøvik. Vil du bestille time hos Marthe? Da kan du enten sende en SMS til 97778297, mail til marthe.sonsteby@outlook.com, eller bruke appen Hendrix Hair. Jeg vil og anbefale dere å sjekke ut Instagram profilen til Marthe, der hun deler masse hår inspirasjon. Den heter @hairbymarthesonsteby 💗

Liker

Kommentarer