Fotoglede - få favorittbildet ditt opp på veggen eller mobildekselet

Blog

Er du også en av de som har tusenvis av bilder liggende på dataen, og som du aldri noen gang får skrevet ut? Og har du opplevd diskkræsj på Mac'en slik at alle bildene du tok i fjor sommer plutselig ble borte? Det har jeg, og det er så syk irriterende - og synd! Heldigvis har jeg jo en del bilder på bloggen, insta og face, men hadde det ikke vært fint å kunne fått skrevet ut noen av bildene også?

Jeg var hos bestemor her om dagen, og hun har hengt opp bilder mange steder i huset sitt. Bla annet henger jo vi barnebarna hennes på veggen i stua (hehe deres skulle sett de bollekinnene og det morske uttrykket jeg har på noen av de) og så har hun noen nydelige bilder på veggen fra da hun var ung. Tenk om de hadde hatt data på den tiden, da hadde hun vel neppe skrevet ut noe bilde hun heller?

Så nå tenker jeg å endelig gjøre alvor av planene om å få ut noen av favorittbildene mine fra Mac'en og over til noe som jeg kan se på uten å koble til datan. På Allfoto.no fant jeg mye fint man kan bestille. Har lyst å få ut noen bilder på plexiglass og henge på den hvite veggen over senga, og så har jeg lyst på et mobildeksen med bilde av meg og kjæresten på ♥

Sliter du med å finne julegaveideer? Da kan jo dette være noe, men du må være rask skal du rekke posten. Klikk deg inn på HER og sjekk alt du kan få ut av bildene dine.

Flere som ønsker seg noe slikt til jul? // samarbeid

Liker

Kommentarer

Airfare ,
I would like to thnkx for the efforts you've put in writing this blog. I am hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.
www.kadavuayurvedaresort.com
educational games,
Excellent blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using? Can I am getting your affiliate link in your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol
www.copper-gate.net/