første juledag

Blog

Da var det første juledag, dere! Håper alle hadde en superjulaften ♥ I dag tok jeg meg selv i å skru av alarmen kl 12.00 og dra den helt til kl 15.00. Jeg var såå sliten og måtte nærmest bli dratt opp av sengen for å våkne, haha! Disse mørketidene gjør at jeg går rundt og er søvnig konstant, noen som også har det slik? På bildet over her har jeg forresten på min nye pysj, fra Bikbok. Den er utrolig søt og virkelig himmelsk å ha på seg! Den er så god å ha på seg at jeg vurderer å gå i den på middagen i kveld. Neida. Joda. Kanskje?

Noen bilder forberedelsene i går! Mamma som sto for dekking av bordet og hun imponerte nok en gang! Synes det er så koselig med ordentlig julepynt og lange bord med fint servise på. Ble desverre lite kamera bilder i går, men tenkte å vise dere noen bilder jeg tok underveis med mobilen min Honor6

Hva skal dere i dag på første juledag? :-)


Liker

Kommentarer

official statement,
I just want to say I am very new to weblog and honestly loved your web-site. Probably I’m want to bookmark your site . You surely come with tremendous posts. Appreciate it for sharing with us your web-site.
www.leviesonperr.com