forandring fryder!

Home and Interior

Hei igjen! Nå skal jeg endelig vise dere det nye rommet mitt, for de som følger meg på instagram har dere allerede sett en smakebit, men nå kommer det litt mer step by step og forskjeller! Jeg er utrooolig fornøyd med resultatet og elsker å være inne på det nye og fine rommet ♥ Prosessen gikk overasskende fort og jeg var ferdig med rommet på hele 2 dager! Som nevnt sto ikke jeg for malingen (takk Gud for det), og jeg fikk mye hjelp av både Z og min kjære mor. Nå er rommet skinnende og ryddig, alt er vasket og jeg skal virkelig prøve mitt beste å holde det slik fremover!

Jeg har egentlig vært fornøyd med rommet mitt tidligere, men jeg synes etterhvert at det ble alt for mange elementer og ikke noe ordentlig orden i sminkesakene. Less is more, ikke sant? Slik så det ut før:
Og slik ser det ut nå:

Her kan dere se at rosa fargen endelig (hehe) forsvinner, til en lysegrå nyanse! Samtidig satte jeg inn en nydelig skohylle skrått inntil veggen, hvor jeg har satt frem favorittene :-)

Ååhh, jeg er så fornøyd!! Føler også at rommet virker mye større og lysere nå med en lysegrå vegg, og det føles så godt å ha alt på plass. Ikke var det så dyrt heller, litt maling, noen nye hyller, sminkeoppbevaring og ikke minst rydding og kasting av gamle og unyttige ting, gjør susen. På grunn av malingen sov jeg nede i kjelleren, så det blir godt å legge seg i sin egen seng igjen! Viser dere fler detaljer av sminkebordet i neste innlegg :-) Hva synes dere om resultatet?
Produktliste: Hvite stående hyller: IKEA Sminkebord og speil: IKEA - opprinnelig i bøk, men malt hvitt Hjørnesofa og salongbord: IKEA Justerbar barkrakk: IKEA Sminkeoppbevaringsbokser: eleven.no Maling grå vegg: Jotun, Lady farge morgendis #oppussing #interiør #morgendis #ikea #søndag

Liker

Kommentarer

Banner Stands London,
I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any web browser compatibility difficulties? A small number of my weblog audience have complained about my blog not operating appropriately in Explorer but looks great in Firefox. Do you've any solutions to help fix this problem?
plus.google.com/+standbannerCoUK
Business Administration,
Excellent post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Very helpful information specially the last part 😊 I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.
www.coloredcontactsbazar.com