FORANDRING FRYDER

Hair & Beauty

// ANNONSE

God kveld, vakringer! 💛

Da jeg var i Oslo forrige helg tok jeg turen innom Hendrix Hair Sentrum for å friske opp håret. Jeg ble tatt i mot av verdens skjønneste frisør, Marthe Sønsteby, som også er blitt en veldig god venninne av meg. Jeg har gått hos henne fast i flere år, og nå åpner hun sin egen frisørsalong i Gjøvik!! Iiik, jeg er så glad på hennes vegne og jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan salongen blir og ikke minst vise den til dere. Marthe er flink i alt hun gjør og interiør er intet unntak - så jeg er 100% sikker på at salongen kommer til å bli amazing! Jeg kommer forresten til å komme med mer info angående den nye salongen når det nærmer seg!

Marthe kommer til å være i den nye salogen en del i starten, men etterhvert kommer hun til å være der én uke i måneden - og resten i Hendrix Hair Sentrum!

Let's talk hair!

Nå har jeg hatt lyst hår ganske lenge og ikke hatt særlig med pauser fra extensions. Derfor bestemte vi oss for å legge vekk løshåret og heller kjøre på med mitt naturlige hår for en stund! Planen er faktisk å vente med extensions til August, men vi får se hvordan det går, hehe. Jeg elsker de lange lokkene, men samtidig er jeg veldig glad i å ha kort hår - det er jo så behagelig og ikke minst fint!

Jeg føler meg supertrygg med Marthe, så jeg lot hun bestemme litt hvordan håret skulle bli og jeg kunne faktisk ikke vært mer fornøyd. Marthe la inn en nydelig brun farge i håret mitt og til å begynne med var det litt uvant med mørkt hår igjen, men nå ELSKER jeg det! Hun stusset også håret mitt og ga meg nye produkter som jeg skal teste. Det er veldig viktig å ta vare på håret sitt, og nå ser jeg frem til å rocke mitt naturlige hår og la det hvile & vokse! ✌

Med litt mørkere farge føler jeg at trekkene mine kommer litt mer frem? Hva synes dere? Jeg er i hvert fall strålende fornøyd med frisyren jeg har nå, og jeg gleder meg skikkelig til å utforske med ulike stylinger!

Ønsker du å bestille en frisørtime hos denne flotte dama? Da kan du sende henne en melding/ringe til 97778297, eller sende en mail til marthe.sonsteby@outlook.com! 💜

Hva synes du om den nye hårfargen min?

Liker