født med ski på beina

Blog

Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Både fredagen og lørdagen gikk til å være hjemme og ikke gjøre noe fornuftig, haha. Har bare ligget som en slask på rommet mitt, i min egen lille verden og tenkt. Det er så mye som skjer, som jeg skulle ønske at jeg turte å være åpen om. Jeg er så lei av å være tenåring, vil bare forsvinne i 20 år og komme tilbake som en voksen dame med jobb og familie, haha. Meen, over til noe helt annet!

I dag har jeg og mamma vært på skitur, noe som var veldig gøy og annerledes! Grunnen til at jeg sier annerledes, er fordi jeg ikke har stått på ski på typ 5 år. Jeg kan desverre ikke skryte med å si at jeg er født med ski på beina, for det er jeg i hvert fall ikke. Tok meg selv i å ta av skiene for å gå ned en bakke som ikke var bratt en gang, jeg er så redd for fart og at jeg skal skade meg. Med andre ord var det en skitur som gikk liiitt sakte, men det var utrolig deilig å komme ut av huset i frisk natur :-)

Dagens outfit he-he:

Etter en lang skitur bestemte jeg og mamma for å unne oss noe godt, nemlig boblebad og et glass sprudlene!
Åhh, dere kan tro det var deilig å bestige boblebadet etter en tur ute i snøen! Nå skal jeg gjøre ferdig en innlevering i rettslære og nyte siste dag av helgen. Beklager for dårlige oppdateringer. Alt er ikke som det skal og jeg sliter enda med meg selv, derfor vil jeg heller oppdatere dere når jeg virkelig har noe å skrive om, i steden for noe halvhjertet.

Hva har dere gjort denne helgen?

Liker

Kommentarer