Fjernet fillers

Thoughts & Opinions

Hello! Nå tenkte jeg å skrive litt mer om leppene mine. Som jeg nevnte i noen innlegg lenger ned, så var jeg i Oslo og fjernet alt av fillers fra leppene mine. Det var mange som ønsket at jeg skulle skrive mer utfyllende om hvorfor og lignende - og selvfølgelig skal jeg det!

Jeg husker ikke nøyaktig når jeg hadde fylt leppene mine sist, men jeg tror det hadde gått omtrent 1,5 år. Jeg var i en periode veldig blind på leppene mine og synes aldri at de var store nok. Det har jeg i ettertid innsett at de var, og jeg begynte for litt over et halvt år siden å bli veldig misfornøyd. Jeg likte ikke at det var så tydelig at de var fylt, og jeg angret på at jeg i det hele tatt hadde fylt dem så mye. Jeg synes et naturlig resultat er mye finere og ville ikke lenger ha de typiske ''restylane leppene''. Jeg ventet i et halvt år før jeg fjernet de, da jeg først ville se om restylanen gikk ut av seg selv. Det gjorde den ikke, det satt som et skudd og leppene ble ikke mindre. Jeg bestemte meg da nylig for å rett og slett fjerne alt!

Selve prosessen med å fjerne fillers er veldig grei. Man får sprøytet inn et stoff som jeg mener heter hyaluronidase og dette bryter da ned fillersen. Jeg gikk til Sol Elise på Vanity Clinic og hun er virkelig den skjønneste. Hun sprøytet inn et par stikk oppe og nede, og vips var det over! Det er ikke en spesielt behagelig behandling, men utholdelig vondt er det ikke. Rett etterpå hadde jeg helt sykt store lepper, dette fordi det også er vann i sprøyten og leppene mine ble fylt opp med både vann og hyaluronidase + at de hovnet opp. Slik så det ut etter 10 minutter:

Og sånn gikk jeg rundt i byen.. Hahah!! Her er det viktig å ha selvironi dere, jeg så virkelig ikke ut. For å være ærlig var det veldig fascinerende å følge med på at leppene sagte men sikkert ble mindre og mindre, og jeg kunne faktisk klemme de mindre i starten. Det tok kanskje 4 timer på meg og så var alt av fillers ute!

Dere kan tenke dere hvor uvant det var for meg å plutselig ikke ha noe fillers i leppene, etter nesten 4 år med det. Leppene føltes helt annerledes og de så ikke minst veldig annerledes ut. Etter så mange år med fillers var det ikke bare uvant for meg, men det var tydelig at fillersene hadde ødelagt litt av mine naturlige lepper. Jeg var veldig forøyd med formen og størrelsen, jeg har vokst av meg det ønske om å ha giga lepper og godtatt at den størrelsen jeg har er den som passer meg best. Dessverre har huden min blitt strukket så mye ut etter all filleren, at leppene mine var veldig rynkete.

Beklager for så dårlig bilde, men her kan dere se leppene mine et par dager etter jeg fjernet filleren. De var ikke tørre, de var helt fuktige, men som dere kan se; rynkete/strekete. Her skulle jeg ut og jeg hadde brukt så lang tid på å prøve å sminke vekk rynkene, så det var faktisk enda verre uten leppestiften. Jeg synes som nevnt at leppeformen min var fin, jeg har ikke behov for noe større lepper, men at huden var så tynn og ''rynkete'' var noe jeg dessverre ikke likte. Jeg følte at leppene mine virket 20 år eldre enn resten av ansiktet 😓

Så, derfor har jeg nå fylt litt i leppene igjen. Leppene mine er ikke blitt noe større i form, men jeg har fylt ut huden, slik at rynkene ikke er der til en like stor grad. Jeg ville jo egentlig være helt fri for fillers, men følte meg ikke komfortabel med de rynkene. Jenter, dette er en av ulempene med fillers. De sier at det er midlertidig, men det tar faktisk på de naturlige leppene dine! Nå har jo jeg vell og merke fylt ganske mye over en lang tid, men jeg skulle gjerne likt å visst dette før jeg fylte dem - for da hadde jeg holdt meg unna.

LEPPENE MINE FØR JEG FJERNET FILLERS VS NÅ:

Jeg synes selv at de ser veldig naturlig ut og jeg er så glad for at jeg valgte å fjerne den verste fillersen. Selv om jeg har litt nå, så har jeg mye mindre enn hva jeg hadde og jeg føler disse leppene er mye mer kledelig til meg! Som dere også kan se så er underleppen min ganske lik som før, jeg har aldri hatt stort med fillers i den. På overleppen ser man derimot en stor forskjell! Jeg elsker at leppene ser mer naturlige ut, og forhåpentligvis vil huden i leppene mine strekke seg tilbake og jeg kan slutte helt med fillers etterhvert. Det er i hvert fall målet mitt! 😁

Så. Hva synes dere? Fler som har tatt ut fillers?

Liker