Fint bilde - IKKE fint redigert. Usunne skjønnhetsidealer

Thoughts & Opinions

Det er ikke slik at det ikke skal være lov å legge ut et fint bilde av seg selv, eller at det ikke er lov til å pynte seg og legge på litt ekstra sminke. Jeg mener ikke at man skal slutte å se bra ut, eller at man skal slutte å poste bilder av seg selv som man er fornøyd med.

Jeg kommer til å forsette å legge ut bilder av meg selv, men ikke i samme grad som før. Før redigerte jeg huden min, jeg fjernet urenheter og ''glattet'' ut huden og gjorde tennene hvitere. Japp, jeg inrømmer! Dette var noe jeg gjorde fordi jeg følte et stor press om å se perfekt ut. Men, det har jeg sluttet med. Jeg kan legge ut fine bilder, men da skal de ikke være redigerte! Når man velger å redigere et bilde veldig mye og gjør dette ofte, så gir man et intrykk av at man er perfekt, og det er det ingen som er. Overalt ser jeg overredigerte bilder av jenter og ikke for å glemme alle disse kjendisene og modellene som photoshopper seg tynnere og ''finere''. Dette gir et bilde av at SÅNN må man se ut og det er slik de ser ut naturlig. Men det er jo SÅ feil! Vi har _alle_ ting vi ikke liker, og jeg kommer ikke til å skjule mine feil mer!

Her er et eksempel på hvordan jeg vanligvis kunne tenkt meg å redigert et bilde. I det forrige innlegget hadde jeg ikke redigert noe av huden som dere kanskje så, jeg hadde kun endret farger og gjort bildene lysere! Vi har alle litt streker her og der, og de er jeg ikke ute etter å gjemme noe mer :-)

Jeg er tilbake på Instagram for å holde dere litt oppdaterte der også! For de som følger meg kommer dere til å se at det blir en forskjell, og det håper jeg dere liker! Jeg har unfollowet flere brukere, ikke privatpersoner, men alle disse fitness brukerne som viser usunne skjønnhetsidealer. Det har jeg ikke noe godt av å se hver bidige dag!

Når jeg legger ut et bilde av meg selv, så vil jeg at dere skal vite at det var ikke det første og beste bildet jeg tok. Jeg har nok tatt noen fler og slik er det hos de fleste! Jeg kan se et bilde av en jente og tenke ''oi, hun tok bare étt bilde og det ble sååå fint'', men sannheten er at hun tok nok veldig mange bilder hun og, før hun fant et hun valgte å publisere. Man velger selv hva man vil vise til verden og hva man vil fremheve, og i steden for å late som at jeg er perfekt, skal jeg vise dere den ekte meg :-) Skal jeg i en bursdag og har ordnet meg og vil poste et fint bilde, så gjør jeg det. Men, jeg kommer ikke til å spille på at det er sånn jeg ser ut HVER eneste dag akuratt!

Til venstre er en selfie jeg tok før jeg skulle i en bursdag, jeg hadde brukt litt tid på å legge en fin sminke og ordnet håret. Til høyre er et bilde tatt av meg i mitt rette element, full latterkrampe en søndagskveld! :-)

Håper dere får en fin kveld, og husk at jeg alltid er tilgjengelig på mail! Klem Sofie <3

Liker

Kommentarer

Benedikte
,
Ærlig så synes jeg du var sykt pen uten fiksing av bilder, det bilde nederst til høyre og!! Jeg synes virkelig ikke du har noe å skjule, du er jo naturlig pen!!?
Marianne Engelund
,
Tommelen opp for deg - digger at du vil satse mer på det naturlige, og du er jo også så naturlig vakker. Er jo virkelig ikke noe vits i å retusjere bilder når du har så fin hud. Hva er trikset? Kan du skrive noe om hva du gjør for å ha så fin hud?
Ida
,
Har du fillers i leppene?:)
ida
,
hvilken redigeringsapp bruker du? 😊
Sofie Kvelland,
Tusen takk! 😊 Det var veldig hyggelig å høre!
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk for kommentaren din, Marianne 😊 Jeg har mange planer om å skrive innlegg om tips til å holde huden fin, og anbefale gode produkter!
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Ja, det har jeg! Min naturlige leppe er skeiv og jeg ønsket å rette det opp og gjøre formen finere!
sofiekvelland.no
Amalie
,
åå dette er så bra!! håper flere bloggere vil gjøre som deg i fremtiden. du ser jo faktisk enda finere ut uten redigeringen du haha :*
Sofie Kvelland,
Åh tusen takk så hyggelig å høre, Amalie 😃 Synes faktisk mange andre er finere uten sminke/redigering, men det er ikke så lett å tenke deg samme om en selv.
sofiekvelland.no