Finn din perfekte ring

Sofie's Tips

Annonse // Innlegg i samarbeid med VANBRUUN.

I litt over ett år har jeg vært så heldig å være forlovet med min kjære. Vi ble forlovet på nyttårsaften, 01.01.2020 og det var virkelig alt jeg kunne drømt om! ♡ Med fyrverkeri i bakgrunnen gikk han ned på kne, og det var så utrolig romantisk. Skulle ønske jeg kunne opplevd det øyeblikket en million ganger til, det var litt som en ut av kroppen-opplevelse. Heldigvis sitter det sterkt i minnene og det tror jeg det alltid vil gjøre. Det føles nesten litt uvirkelig å være forlovet, det er en så spesiell, unik & fin følelse og jeg føler meg så heldig og takknemlig!

Selv om bryllupet ikke vil være før om noen år, synes jeg det er så gøy å drømme meg litt bort og har derfor begynt å titte litt på ulike gifteringer som jeg kunne tenkt meg. Jeg er en skikkelig dagdrømmer og kan bruke timesvis på å se på både ringer, kjoler og dekorasjon. Det er jo så gøy og spennende! VANBRUUN er en svensk side, med et stort utvalg av eksklusive smykker på nett. Her finnes det virkelig et hav av lekre smykker! På nettsiden deres kan dere finne alt fra forlovelsesringer og gifteringer til de fineste diamantene. VANBRUUN har også en størrelseguide og egne guider for de ulike ringene, som gjør det enkelt å finne den perfekte ringen for deg. For eksempel hvis du trykker på kategorien diamant, kan du velge hvilken diamant form du ønsker deg. Jeg synes det er dødsfint med en klassisk ring, men jeg elsker også kombinasjonen av to ringer!

Sofia 18K Hvitt Gull

Denne ringen falt jeg pladask for da jeg så den på nettsiden. Den er så utrolig elegant! Sofia er en halvalliansering med kloinnfattede diamanter på totalt - 0,25 carat. Jeg ser for meg at denne fint kan kombineres med andre ringer, eller brukes alene!

Vanessa 18K Hvitt Gull

Denne ringen er glatt og har en helt nydelig detalj på midten, som gjør at ringen blir ekstra fin! Vanessa kan også fint kombineres med for eksempel en diamantring! Jeg synes slike ringer som dette er så fint og klassisk.

Grace Rosa Safir

Dette er en haloring, som betyr at edelstenen er omringet av mindre diamanter rundt. Jeg er helt obsessed med slike ringer og synes de er dødsfine! Safiren er rosa, og ettersom hver safir er unik kan fargen variere, noe jeg synes gjør ringen ekstra spesiell!

Som dere enkelt kan se her er ringene til VANBRUUN dødsfine, klassiske og elegante. De dere har sett nå er mine absolutte favoritter, og jeg gleder meg så mye til den dagen kommer hvor jeg skal få bruke en giftering<3 Nå har jeg sett mest på gifteringer ettersom jeg har en forlovelsesring fra før, men jeg vil absolutt anbefale dere å ta en titt og se mer selv! I tillegg til de nevnte ringene, har de også et stort utvalg av andre smykker som øredobber og halskjeder. Om dere er på jakt etter en forlovelsesring, giftering eller rett og slett bare vil unne deg selv noe fint, så kan VANBRUUN varmt anbefales!

Liker

Kommentarer