Findings Festival 2016 - who's ready?

Blog

Nå er det snart tid for enda en festival på meg og denne har jeg gledet meg til i hele sommer. Findings Festival 2016 - det her kommer til å bli helt råått!! Jeg har telt ned dagene siden jeg fikk billettene, og med tanke på at jeg ikke fikk tak i billetter i fjor, gleder jeg meg ekstremt til å endelig få oppleve det. Jeg elsker jo festivaler, og jeg er sikker på at Findings ikke vil skuffe!

Aartistene som skal opptre i år er: Adrian Lux, Alan Walker, Broiler, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Kygo, Labrinth, Lemaitre, Loveless, Oliver Heldens, Reidar Buskenes & Luis Molinari, Röyksopp, Salvatore Ganacci, Seksuell.

Her er det både kjente og ukjente artister for meg, og jeg gleder meg til å oppleve dem alle sammen med mine bestevenner! Det blir nok ekstra gøy å endelig se Kygo LIVE, som jeg har vært en fan av veldig lenge, men aldri fått sett i virkeligheten. Jeg elsker musikken hans, og ble hektet da han ga ut sine remixer på soundcloud, som «younger» med Seinabo Sey. Flere av dere husker vel den? Etter å ha hørt den var jeg hekta, han er såå flink! Jeg gleder meg til å hoppe og danse til musikken hans og det kan ikke bli noe annet enn helt fantastisk. Jeg gleder meg også veldig til David Guetta, som kjører min type musikk og når han kommer på scenen er det bare å slippe dansemovsene løs, dere!

Det er få billetter igjen, så om du ikke allerede har en billett og vil bli med på å oppleve denne syke festivalen - trykk her!

Ses vi der?

Liker

Kommentarer

Caroline
,
Jaaa vi sees ?? skal både fredag og lørdag
Sofie Kvelland,
Så gøy - da sees vi i folkemengden 😊
sofiekvelland.no
Anne Stine
,
Har akkuratt kjøpt meg billetter 😊 Skal bare på lørdagen men det blir sikkert bra. Kanksje vi sees <3 Skal du begge dagene?
Sofie Kvelland,
Så gøy at du har fått billetter. Jeg skal begge dagene, kanskje vi sees 😊
sofiekvelland.no
Erika
,
Jeg har veldig lyst, elsker Kygo!!!!
Sofie Kvelland,
Da må du bare slå til, Erika 😊 Jeg har også Kygo som en av mine favoritter 😃
sofiekvelland.no