favorite earings

Blog

Herregud, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger jeg fikk angående håret mitt! Det var koselig å høre :-) I samme slengen fikk jeg en del spørsmål om ørdedobbene jeg hadde på bildene, så tenkte jeg kunne fortelle litt nøyere om de! Jeg skrev et innlegg om perleøredobbene lenger ned på bloggen, som dere kan lese her.


Perleøredobbene
har jeg fått tilsendt fra en ny nettbutikk som heter a-hjort.no ♥ Øredobbene er laget av designeren Stina A og er i fargen fersken og består av 2 ferskvannsperler. Det unike med disse er at man kan ta av den ene perlen, slik at man kan variere bruken - supersmart!

Her ser dere øredobben uten den øverste perlen. Jeg prøvde å se hvordan det ville bli med en sterkere rosa farge øverst og synes det ble heelt nyydelig!

Ble det ikke fint? Med disse perleøredobbene kan jeg mikse helt ettersom hvilken anledning jeg skal på. Man kan også sette den ene perlen bak øret, så får man en tøff look. Er så fornøyd at jeg går rundt å viser de til alle, haha :-) Øredobbene fåes kjøpt HER, kr 1312,- for 2 stk og noen lignende, fra Pernille Corydon, som er en del billigere får du HER Kr 649,- for 2 stk. Husk at disse øredobbene er laget av kjente danske designere, materialet er sterling sølv og perlene er enten ferskvannsperle eller forgylt - derfor koster de også noe mer, men da får du også noen unike smykker som du vi føle deg spesiell i.

I samarbeid med A-hjort.no så får som nevnt tidligere, alle leserne av bloggen min 10% på alle smykkene til Stine A. Bruk rabattkoden SK10SA som dere setter inn i rabattkodefeltet ved utsjekk/kassen!

Hva synes dere om smykkene?

Liker

Kommentarer

eebest8,
There is certainly a lot to know about this issue. I love all of the points you made.
fiverr.com/eebest8
sick,
This is a wonderful website. The site owner has carried out a superb job of putting it together, the info here is really insightful.
www.linkvaom88moinhat.com/
stupid,
Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Much thanks again. Awesome.
www.m88viet.com/link-vao-m88
mower,
Im thankful for the blog.Much thanks again. Really Great.
krukiv-rada.gov.ua/user/rasenmaeh4/
Satta Matka,
754252 266802I always was concerned in this subject and stock still am, regards for posting . 74511
sattamatkasite.net/
kroger feedback,
Thanks designed for sharing such a fastidious idea, piece of writing is pleasant, thats why i have read it completely
bit.ly/1M5EXDL
frumoasa si bestia,
Fantastic post.Thanks Again. Really Cool.
desenefaine.ro/
www.krogerfeedback.com,
Thanks for sharing your thoughts about kroger. Regards
j.mp/1M5EXDL
recommended you read,
I simply want to say I am very new to weblog and seriously liked this web blog. Likely I’m going to bookmark your website . You really come with fabulous posts. Bless you for revealing your webpage.
www.lamulyearss.com
seks izle,
337176 381435Billiard is actually a game which is mostly played by the high class men and women 725514
www.myri.biz/