fav sweather

Blog

Genser fra Nelly, Fanny Lyckman sin kolleksjonn ♥ Åh, den har vært en favoritt lenge hos meg! Har ikke sett mange andre med den og den passer så bra til et enkelt antrekk. Buksen er fra Topshop, kåpe fra Mango og de faste skoene mine - her! Bruker de til så og si alle antrekk, de passer til alt og gir meg noen ekstra cm høyde, hehe! Men nok om det.

I dag er jeg lenket fast til skrivebordet mitt, med en haug av papirer og bøker som må leses igjennom. Jobber med en stor særoppgave i norsken, vi har jobbet med prosjektet i flere uker og flinke bloggpia ssbk har enda ikke valgt seg bøker. Uff! Så fort jeg har bestemt meg for et tema, kommer jeg på et nytt ett som jeg heller vil lese om, og slik går det. Så dagen i dag skal brukes på å finne et tema, gjøre research, rydde rommet og få lest og svart på mails. Hva skal dere i dag? :-)

Liker

Kommentarer

Very quickly this website will be famous among all blogging and site-building users, due to it's pleasant posts
tinyurl.com/njmjqmm
www.krogerfeedback.com,
Simply desire to say your article is as surprising. The clarity on your post is just excellent and i can think you are knowledgeable on this subject. Well together with your permission allow me to clutch your RSS feed to keep up to date with impending post. Thank you a million and please keep up the enjoyable work.
goo.gl/qjFqrA
krogerfeedback,
Touche. Great arguments. Keep up the good effort.
bit.ly/1M5EXDL
appdata minecraft,
This site truly has all of the info I wanted about this subject and didn't know who to ask.
tinyurl.com/oppgy46