Få naturlig vakre øyenbryn

Blog

De fleste er vel enige at vi er ganske flinke til å ta vare på håret vårt. Vi ønsker at det skal se sunt og glansfylt ut, og mange ønsker langt, tykt hår. Veldig mange av oss går derfor til frisøren for å farge og klippe det, og er vi ekstra flinke bruker vi hårkurer og steller pent med det. Men hva med øyenbrynene - er vi like flinke der? Er du en av de som har gått bananas med pinsetten og som oversminker brynene (ja jeg er nok en av dem...) Resultatet av overdreven napping kan dessverre være ganske nedbrytende. De vokser ofte ikke ut igjen. Det ironiske er at det synes som om en real omgang med pinsetten på øyelokkene ikke medfører tap av hår, kun de hårene som er i selve øyenbrynsbuen. Typisk! Så hva gjør vi da? Tegner de opp med eyeliner eller pudder, tattoverer (for guds skyld ikke ta permanent tatovering) eller farger de er vel det som er alternativene. Men ofte blir det ikke naturlig. Selv har jeg ikke verdens største skog av bryn, for å si det mildt, så jeg ble veldig nysgjerrig da jeg fikk høre om en øyenbrynsstylist som holder til i Oslo, og tenkte jeg skulle teste ut dette stedet.

Stylisten heter Aria Dyland og driver Dylan Studio i Karl Johans gate 20 i Oslo. Han er fra England, og jeg fikk et veldig godt inntrykk av han. Han kan virkelig faget sitt, og tok seg tid til å forklare om dette med øyenbryn og at disse også gjenspeiler hvor sunn og frisk en person er. Steller du ikke pent med øyenbrynene dine, vil dette også vises - særlig når du bli eldre. Hans hjertesak er at spesielt oss unge ikke skal overnappe øyenbrynene våre, men passe på dem slik at du beholder hårene, og at de ser sunne og freshe ut. Øyenbryn rammer virkelig inn ansiktet, og det er ofte bare små justeringer som skal til for å gjøre store utslag, både til det værre og til det bedre. Så hans bønn: IKKE napp øyenbrynene selv, i alle fall ikke i selve "buen". Bruk ikke voks eller barberhøvel (ganske logisk) i ansiktet - heller ikke rundt øynene. Det beste er tråd på større områder og pinsett til ett og ett hår!

Så hva er "regelen"? I utgangspunktet er det jo smak og behag, men det finnes visse retningslinjers som kan være lure å følge for å få en fin fasong på brynene - en fasong som passer til nettopp deg. Fra naturens side så er vi utstyrt ganske bra med hensyn til bryn, men mange har "ødelagt" fasongen, mistet hår etc. Jeg vil anbefale alle å ta seg tid og råd til å få en gjennomgang av en profesjonell, da lærer du samtidig litt mer, og det er lettere å vedlikeholde etterpå. Uansett, her er tips og stegene fra nesten usynlige bryn til å få naturlig definerte og fine bryn:

Farging av bryn:

1. Huden må være helt renset og fri for makeuprester
2. Legg på krem utenfor brynene, så ikke fargen fester seg til huden
3. Legg på farge i et tykt lag der brynene går
4. La det virke i hht bruksanvisningen (her var det snakk om få sekunder) og fjern med bommulspad

Forming:

1. Ta en blyant og legg ved siden av nesa (på dens bredeste punkt) så den peker oppover. Der blyanten stopper mellom brynene, skal også brynene stoppe. Tegn gjerne opp med en hvit kajal.
2. Hold blyanten på skrå fra nesen og der den stopper skal brynene slutte, tegn opp med hvit kajal
3. Se på der iris er(øyeeplet) og rett over skal det høyeste punket på brynene være. Ofte er også det der du har høyeste hårfeste på brynene. Marker med hvit kajal.

TIPS! Vil du ha mer hår, kan du prøve Brow Boost fra Billion Dollar Brows. Den virker på de fleste, og er en kur man kan ta i opptil 3 måneder. Denne fikk jeg med og skal testes.. Kommer mer om det senere, håper den virker på meg :-)

Hårfjerning:

1. Om du kan håndverket så bruk tråd (fungerer som en saks) evnt voks, men det var ikke Aria så begeistret for. Dette gjøres over litt større områder.
2. Der du ikke kommer til med tråd, bruk pinsett, men ta kun ett og ett hår
3. Har du lange hår, børst de nedover og så klipp de (IKKE napp). Ikke klipp de helt inntil rota
4.Ta gjerne på øyenbrynsgele, så holder brynene seg der de skal.

Du vil se at du nå har fått mer markerte og definerte bryn, og for mange er dette nok. Men har du enda litt lite hår, så kan du sminke de.

Sminke av brynene:

1. For mest naturlig resultat bruker du en blyant (eyepencil). Påfør i myke og korte streker så det ser naturlig ut. Ikke dra lange linjer.
2. Du kan også bruke pudder m/kost. Pass på å bruke en som har hard og skrå kost. Du kan også bruke blyant oppå dette til slutt.
3. Tips, legg concealer over og under øynene, dus ut med kost.

//Samarbeid//


Har ikke rukket å tatt ordentlig etter bilde, så skal vise dere bedre bilder i et eget innlegg! Men dere ser en forskjell på de første bildene og de siste :-)

Kontaktinfo:

DYLAN STUDIO // FACEBOOK


Hvilke typer bryn liker du best, og passer du bra på dine?

Liker