Få friske og hvite tenner!

Blog, Hair & Beauty

Heihei!

I dag vil jeg informere dere om noe veldig viktig, nemlig munnhygiene. Forrige søndag var jeg innom Oslo Tannlegesenter i byen for å teste ut tannbleking. Jeg ble møtt av snille fjes og følte meg veldig velkommen og godt tatt i mot! Er det én ting jeg virkelig har lært, så er det at før bleking og generelt, er det utrolig viktig å ta en sjekk på tennene. Jeg har ikke merket noen problemer med mine, men det viste seg at jeg hadde et hull! Da var det bårring som måtte til og det var ikke så veldig behagelig, men nå er jo jeg veldig pysete! Tenk at jeg har gått rundt med et hull uten å vite det? Og vet dere hva, det er utrolig vanlig. Når man kommer i alderen min blir man dårligere og dårligere på å dra til tannlegen, og jeg tror det er typ 3 år siden jeg sist var der..

Jeg ble veldig overassket da jeg både hadde mye tannstein i tennene, en betennelse i tannkjøttet OG et hull. Man skulle tro at om man ikke merket noe så var alt fint - men der tok jeg feil! Hadde jeg ventet enda lenger med å sjekke tennene mine, hadde det nok blitt enda verre. Heldigvis var jeg i gode hender og følte meg veldig trygg under hele behandlingen. Jeg fikk forklart hvorfor ting skjer og hva man kan gjøre for å forebygge dårlig munnhygiene. Har du tannlegeskrekk har de også spesiell behandling for dette! :-)

HJEMMEBLEKING

Hjemmetannbleking er mer skånsomt for tennene dine enn klinikkbleking, men det tar litt lenger tid. Blekingen fungerer slik at du får støpt blekeskinner i klinikken som passer til dine tenner. Blekemiddelet anbefales virkelig og er veldig lettvint! Du påfører en dråpe av blekemiddelet i hver tann i blekeskinnen og så setter du skinnene på! Jeg har tidligere brukt strips fra SmileLab og disse gjør at blekemiddelet renner ned i munnen og man får en vond smak - det slipper du nå. Skinnene skal sitte på i rundt 3-4 timer og det kan man gjøre når man sover, eller når man ser på film - som jeg foretrekker! Jeg syntes det var en stor forskjell allerede etter en gang, så det er jo bra :-) Blekemiddelet er av toppkvalitet og effekten blir værende lenge om du ikke drikker eller spiser noe som er veldig misfargende!

Jeg har nå prøvd hjemmebleking i 4 dager og jeg er utrolig fornøyd! Tennene mine er hvite og hygienen er bra :-) Det er nå tilbud på tannbleking og koster nå 2.900 inkludert all materiale. Normal pris er 4.000kr! Ring 22 42 49 50 om du vil bestille en time, men ikke glem å sjekk tennene dine først - det kan du også gjøre der :-)

Så, tannhygene er viktig og ingenting gir mer intrykk av sunne tenner - enn hvite!

Oslo Tannlegesenter har morgen- og kveldsåpent for å tilby deg en tannlegetime når det passer deg best og du kan se mer om åpningstidene her :-) De gir også 30% rabatt på undersøkelser av nye pasienter, og 15% rabatt til studentert og pensjonister!

Spør gjerne om det er noe dere lurer på!

Liker

Kommentarer

Silje
,
Jeg vil også ha hvite tenner. Jeg har faktisk en blekeskinne for overkjeven, men ikke for underkjeven. Er det tilbud på bare en kjeve også?
krogerfeedback.com,
Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you
j.mp/1M5EXDL
Krogerfeedback.Com,
Saved as a favorite, I really like your blog!
bit.ly/1M5EXDL
krogerfeedback.com,
At this moment I am going away to do my breakfast, after having my breakfast coming again to read other news.
j.mp/1QiLpLF
www.krogerfeedback.com,
Thanks , I have recently been looking for info approximately this topic for ages and yours is the best I've came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you sure about the supply?
tinyurl.com/nqk27fs
Sofie Kvelland,
Hei, Det er jeg litt usikker på, men send de en mail eller kontakt de så kan du høre. Lykke til 😊
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Tusen takk, Anne 😊 Fikk meg en liten vekker om at jeg ikke må glemme tannhelsesjekken, hehe, litt mer vanskelig nå når en ikke lenger blir kalt inn via det offentlige.
sofiekvelland.no
Sofie Kvelland,
Hei Celine. Det gjør ikke vondt, men det iser litt. Fluorskylling er da tingen 😃
sofiekvelland.no
Solvi
,
Nylig kom jeg tilbake fra Warszawa. Jeg var hos tannlegen i Medicover. Jeg avsluttet det første trinnet i behandlingen, og jeg har allerede fått en time for en annen. Behandlinger var perfekt matchet til planen av mine flyreiser. De sørget for transport til flyplassen. I fritiden kunne jeg også besøke kulturpalasset . Klinikken er på høyeste nivå med gode priser. I Norge er det ingen sjanse for slike priser.
Yosvany
,
Jeg har vondt i tennene mine. Jeg vil så gjerne fikse dem.