et skinnende hvitt smil

Blog

// I samarbeid med Vital Tannhelse Majorstuen

Hei dere! I dag tenkte jeg å fortelle om mitt besøk hos tannlegeklinikken Vital Tannhelse Majorstuen. Jeg var nemlig på besøk hos de i forrige uke og fikk ordnet tennene mine! Vital Tannhelse Majorstuen er en klinikk som ligger sentralt midt i Bogstadveien, jeg som ikke er så veldig kjent i Oslo by fant frem med en gang. Klinikken har lang erfaring med tannlegeskrekk og de spesialiserer seg på kosmetisk tannbehandling. Kosmetisk behandling går ut på forbedre smilet, og da finnes det blant annet tjenester som tannbleking, usynlig regulering og tannfasetter. Tannhelseteamet er omsorgsfulle og arbeider i et tempo som passer pasienten, og jeg følte meg så godt tatt i mot!

Dette gjorde tannlegene Line og Bushra på meg:

Undersøkelse av tennene mine

Grundig rens

Tannbleking i klinikken

Støping av skinner til videre bleking hjemme

Før rens:

Etter Rens:

Jeg visste ikke at det kom til å bli en så stor forskjell av å rense tennene - men det ble det! Jeg har to fyllinger på tennene ved siden av fortennene og de ble mye mindre tydelige/ markerte etter rens, noe jeg er veldig glad for. Jeg ser også at mye av misfargingen er borte, og det er en stor forskjell i seg selv på den nedre tannrekken. Tennene mine så hvitere og freshere ut etter bare én rens!

Jeg var også så heldig å få bleket tennene mine i klinikken og få med skinner så jeg kan forsette blekingen hjemme. Å bleke tenner i klinikk har jeg aldri gjort før, så det var spennende å prøve noe nytt. Å ha et hvitt skinnende smil er noe jeg synes er veldig fint, det gir jo ett inntrykk av en sunn og fin helse. Når jeg har brukt hjemmeblekingen en stund skal jeg selvfølgelig vise dere før og etter bilder av tennene! ✨

Jeg tok dette bildet to dager etter besøket mitt hos Vital Tannhelse Majorstuen, og det er ikke ofte jeg har vært komfortabel med å smile med tenner på bilder. De som har fulgt meg lenge vet at det er et sjeldent syn. I dag smiler jeg derimot gjerne med tennene mine, og det føles så herlig å være komfortabel og fornøyd! Jeg ser en stor forskjell på tennene mine fra før jeg dro til klinikken og nå i dag. Jeg oppfører meg litt likt som da jeg tok av reguleringen min, går rundt å smiler hele tiden, haha! 😁

Tilbud!

Undersøkelse kr 590,-

Tannrens kr. 590,-

Støping av skinner til hjemmebleking kr. 1500,- (ord.pris 3900)

Klinikkbleking kr. 2900,- (ord.pris 3900)

Pakkepris for klinikkbleking og hjemmebleking kr. 3600,-

For bestilling av time:

Time til undersøkelse, trykk her.
Time for tannbleking, trykk her.
Time for tannrens, trykk her.

Ønsker dere å bli kontaktet av dem, kan dere sende en sms ''SOFIEK'' til 411 42 939, så kontakter de deg for å kartlegge behov / ønsker og eventuelt sette opp time!

// Bilde fra nettsiden deres.

Tennene er noe du skal ha med deg lenge her i livet, og det er viktig å ta godt vare på dem og sjekke at alt er på stell. Jeg hadde faktisk et hull i den ene tannen og det visste jeg ikke i det hele tatt. Med andre ord er det veldig greit å undersøke tennene i blant, så man slipper å få problemer med de senere! Smilet er noe av det første jeg ser på en person, og å ha et hvitt smil og sunne tenner er noe jeg prioriterer.

Nå er jeg spent, hvor ofte går du til tannlegen? Noen som har lyst til å teste ut hjemmebleking her?

Liker