et lite tips til huden;

Blog

Et av mange spørsmål jeg har fått er hvordan jeg holder huden min ren, så da kunne jeg like så godt å vise dere ''mirakel'' masken min, hehe! Denne ansiktmasken er fra Lush, fikk den i bursdagsgave for en stund tilbake og har elsket den siden ♥ Så fort den går tom kjøper jeg en ny, litt små additced kan jeg innrømme at jeg er! Renser huden med kaldt vann/ eventuelt fjerner sminke, ''klapper'' forsiktig på huden med et hånkle og påfører masken. Har masken på i noen minutter før jeg skylder godt av med vann :-) Vanskeligere er det ikke! Huden blir silkemyk, lukter godt og jeg bruker denne masken én gang i uken.
Det som er viktig er at denne ansiktmasken passer min hudtype, og er ikke sikkert at vil fungere like bra på andre med en annen hudtype, for eksempel fet hud. Derfor vil jeg anbefale å spørre en av de som jobber hos Lush, de har nemlig et stort utvalg av masker og kremer til alle typer hud!
Vil dere ha fler innlegg hvor jeg anbefaler produkter/ eventuelt noe dere lurer på?

Liker

Kommentarer

www.krogerfeedback.com,
You really make it seem so easy together with your presentation but I find this matter to be actually one thing which I feel I might never understand. It sort of feels too complex and extremely extensive for me. I'm looking forward in your subsequent publish, I will attempt to get the grasp of it!
tinyurl.com/q5wvf93