ENDELIG kan jeg se de seriene jeg vil!

Blog

Heihei! Nå er jeg tilbake med et godt humør, og dere lurer kanskje på hvorfor?

Jeg er en person som så veldig mye på MTV tidligere og elsket alle de morsomme programmene som vises der, men desverre rakk jeg sjeldent seriene på tv.. Jeg har måtte strevet utrolig mye med en haug av reklamer og pop ups, ofret macen for virus og det ene og det andre, kun for å se de seriene jeg ønsket - men nå trenger jeg ikke det mer! Mtv lanserer I DAG i Norge sin MTV PLAY App, så du kan både se serier fra mobilen og pc/macen - HELT gratis! Du har tilgang til over 600 episoder og Norge er faktisk det første nordiske landet som får MTV Play!

MTV PLAY gir deg muligheten til å se dine favorittserier hvor som helst og når som helst. Min favoritt serie må enten være Awkward eller Ex on The Beach, også har vi jo klassikerne Jersey Shore og Geordie Shore! Jeg har testet ut appen for dere på mobil, slik at dere kan se litt hvordan det fungerer. Alt du trenger å gjøre er å laste ned MTV PLAY appen i Appstore og så kan du spille av de seriene du ønsker, akuratt når du vil!

Og dere, tenk hvor mye morsommere bussturen blir med Ex on The beach, hah!

Jeg er i hvert fall veldig glad for at MTV PLAY har blitt lansert, og dere husker kanskje at VMA var for litt siden? Jeg fikk ikke sett det på TV og fant showet ingen steder på nett, men nå skal jeg endelig få sett det, wii! Litt etter de andre, men neste gang skal jeg være først ;-)

Linker til appene: For mac/pc: http://www.mtvplay.tv App store: her Google play: her

Nå skal jeg kose meg videre med VMA's! Håper dere får en fiin tirsdag videre og nyter den nye appen, som meg. Hehe!

Liker

Kommentarer

small business
small business,
As I web-site possessor I believe the content material here is rattling great , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.
redcrosslincoln.org
Banner Stands
Banner Stands,
Very well written story. It will probably be useful to every person who utilizes it, as well as myself. Maintain up the great work - i will definitely read far more posts.
www.youtube.com/watch?v=Vn3c1s32xLQ
IP: 82.99.3.229