En typisk sånn dag

Blog

Nei, nei og nei.. I dag har ikke ting gått helt min vei, for å si det slik! Det er viktig å ikke fremstille alt som perfekt, så nå skal dere få le dere i hjel på min bekostning (i dag er det lov)! Enjoy <3

Dagen startet med at jeg skulle til min faste frisør Marthe og hadde time der kl 10:15. Vekkeklokken sto på 08.45 slik at jeg skulle ha tid til å lage meg frokost og ordne meg. Av en eller annen grunn klarte jeg å sove igjennom alarmen, noe som så og si aldri skjer. Jeg våkner av alle lyder og får ikke sove om jeg så hører personen ved siden av meg puste, så hvordan klarte jeg å sove igjennom en alarm der en hund bjeffer? .. Jeg våknet kl 09.45 og kastet på meg klær uten å se ut av vinduet og endte opp med å komme løpende inn til Marthe med en baguett i hånda og smoothie i den andre. Det er veldig fint vær i Oslo i dag og jeg hadde på sorte klær og en K-Å-P-E. Kåpe folkens!!

Hos Marthe fikk jeg en opptur, det er alltid hyggelig å være der og jeg ble veldig fornøyd med håret. Marthe er utrolig dyktig, søt og snill - så selv ikke en dårlig dag kan ødelegge håret så lenge det er i hennes hender! Jeg forteller mer om frisørbesøket senere, for dette innlegget skal handle om de irriterende tingene jeg har måtte gått igjennom i dag (<3)

Slenger med et bilde av stranden bare for å gni det inn at jeg ikke er der lenger, men heller på jobb.

Etter å ha blitt fin på håret hos Marthe, skulle turen gå videre til jobben. Her kommer h*elvette og jeg advarer mot flaue situasjoner. Ivrig som jeg er på å vise frem det nye håret til mine snapchat followers, klarte jeg å tryne foran Stortinget og en hauv av barne-skole elever fulgte nøye med. Jeg var så opphengt i mobilen at jeg ikke så hvor jeg gikk, og klarte å søle drikken på buksa mi og slå kneet i bakken. Det som er veldig sjarmerende med mange barn er at de ikke klarer å skjule hva de føler, så jeg lot de bare le seg ferdig før jeg gikk!

Da jeg kom til Stortinget t-bane stasjon suste selvfølgelig t-banen rett forbi øynene mine og jeg fant raskt ut at jeg kom til å komme for seint til jobb. I mens jeg styrte med dette og ventet på neste bane, glemte jeg selvfølgelig å kjøpe billett.. Heldgivis var kontrollørene veldig snille og lot meg gå med en advarsel! Her må jeg legge til at jeg er et englebarn når det gjelder billetter, jeg sniker aldri;)

Etter en lang t-bane tur som føltes ut som 100 timer, jeg fikk selvfølgelig ikke sitteplass og ble most fra Jernbanetorget til Brynseng. Da jeg gikk av tbanen snublet jeg og ble tatt i mot av en ukjent dame, men det er jo alltids koselig. Jeg gikk mot jobben og avsluttet rett og slett med å tråkke i hundebæsj. Så mine nye Adidas sko? Ikke så hvite lenger..

Jeg vil helst legge meg ned i sengen og sove bort dagen, men jeg skal jobbe hele kvelden og det er jo VELDIG gøy nå som det er fredag og jeg absolutt ikke savner kjæresten eller veninner.. :( Så jeg avslutter med å si at jeg oppdaterer dere i morgen når humøret er bedre, og håper dere fikk kost dere litt på min bekostning. Klokken er bare 16:00 så jeg gruer meg til å se hva mer som vil skje. Haha! Det viktigste med dager som dette er å huske at man ikke har et dårlig liv, men en dårlig dag!

Liker