میرے فون کے ذریعے

Blog

God kveld, skjønne. Gir 50 kr til den personen som klarer å oversette overskriften uten å bruke google translate! Tenkte å dele litt mobilbilder fra de siste ukene, hvis det er noe dere liker kan jeg blogge om det oftere! Innleggene blir jo mer personelig og da kan dere se hva slags andre ting jeg gjør enn å vise frem dagens outfit, hehe neeida. I dag har jeg hatt kvalitetstid med mamma, resten av familien befinner seg i London så da ble det vi to jentene i huset. Vi dro til byen og handlet ditt, før turen gikk videre inn på Fridays. Nå sitter vi i stua og ser reprise av norske talenter, koselig ♥ Håper dere alle har en fin lørdagskveld!

Selfie på skolen :PP Fine Miranda og Meron // Anja fylte 18 år!! Det måtte jo feires med alle jentene ♥ // Fridays lunsj sammen med verdens beste mammi

Meg med oppsatt hår, det er et sjeldent syn, får alltid vondt i hodet når jeg har det opp og trives med håret ned, haha! // Hehe, sunn og sunn - deilig frokost i hvertfall // Twins klare for å feire 18årsbursdag!

Glad og fornøyd med det nye håret!! // Bytur med mammi

Antrekk som ble glemt å poste på bloggen... woppsi!

Det er mange som spør om mer personelige innlegg og fler som venter på det kjærlighetsinnlegget jeg har lovet dere. Desverre synes jeg det er litt skummelt å poste ting som er veldig personelig, men skal nok få postet det når det er ferdig skrevet. Har mye på hjertet og ting som tar tid å skrive, vanskelig å få ut alle ordene med en gang. Håper dere forstår! Ellers blir jeg glad for alle tips og ideer til blogginnlegg, har blant annet notert hårvideo, step by step makeup og fler antrekk på bloggen. Høres det bra ut? :-)

Liker

Kommentarer

krogerfeedback.Com,
I all the time emailed this blog post page to all my associates, since if like to read it after that my links will too.
j.mp/1M5EXDL
kroger feedback survey,
It's awesome in support of me to have a web page, which is good designed for my knowledge. thanks admin
goo.gl/qjFqrA