EKSAMEN'S PERIODE

Blog


Hello, there! Da var det virkelig på tide med en ny oppdatering fra meg. Jeg er midt i eksamensperioden, jeg har eksamen hver dag frem til fredag og hele neste uke - så her går det fort i svingene. Jeg må som dere sikkert skjønner prioritere siste innspurten på skolen, og da er det ikke så lett å få blogget hele tiden. Jeg får heller ikke tatt noen nye bilder, så i dag blir det litt #tb fra noen turer jeg har vært på! Jeg må innrømme at det mildt sagt hadde vært deilig å tatt en ferie nå, men det går selvfølgelig ikke.. Heldigvis har jeg masse reiser å se frem til i dette året!


At været er så fint i mens jeg har eksamen er også liitt nedtur, da jeg føler en stor trang til å dra ut med venner og ut på havet. Camilla tok meg med på båttur på lørdag og det var virkelig HELT himmelsk! Jeg badet masse i havet og det var en herlig temperatur. Så skjønt landet vårt er om sommeren, virkelig 🌸 Heldigvis får jeg solt meg litt i mellom slagene, og jeg har faktisk klart å bygge opp en veldig bra farge hittil. Den skal ikke forsvinne for å si det slik, hahah!

Nå må jeg forsette å jobbe, slik at jeg kan sikre meg en god karakter på denne eksamenen. Jeg vil ønske dere masse lykke til med eksamen for de som har det, også håper jeg at dere alle har det fint! Skal prøve å oppdatere dere litt oftere enn hva jeg har gjort til nå, men jeg kan dessverre ikke love noe.. Klem!

Liker

Kommentarer

maiken johnsen,
lykke til i eksamenstiden 😊
www.maikenjohnsen.blogg.no
sofiekvelland
sofiekvelland,
Tusen hjertlig takk <3
nouw.com/sofiekvelland